Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni ezt Gilerát?

Megéri megvenni ezt Gilerát?

Figyelt kérdés
[link] Szerintetek ?Akinek ijen van az léci írjon róla egy véleményt
2011. jan. 31. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
a dna mióta váltós? én úgy tudtam, hogy az egy motor külsőbe bújtatott robogó és többek között automata váltós. 95e nem olyan sok, ha ez tényleg egy gilera dna akkor megéri megvenni, de azért nagyon jól nézd meg, hogy nincsenek e rajta elfuserált tuning próbálkozások, blokk bontatlan és jó állapotú, fékek jók és egyéb fogyó alkatrész is jó e. egyébként ha sok minden hibás rajta akkor nem éri meg mert nagyon drága az alkatrész (tapasztalatból tudom, osztálytársamnak ilyenje volt és gatyája is ráment mikor egy alkatrészt cserélni kellett és ő a gyárit vette meg rá. azóta eladta és inkább áttért a simsonra:)
2011. jan. 31. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:
de a képen ne is a dna van hanem egy smt supermoto az meg biztos hogy nem 95
2011. jan. 31. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
GILERA DNA50 , 95 000 Ft Akk sztem rosszat linkeltél.
2011. jan. 31. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
nem a srác írta el sztem
2011. febr. 1. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!