Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik ha jogsi nélkül...

Mi történik ha jogsi nélkül vezetek, és elkap egy rendőr?

Figyelt kérdés
Nemsokára meglesz a jogosítványom és arra gondoltam, hogy ma elmegyek gyakorolni.
2011. jan. 31. 08:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
en 13 eve vezetek jogsi nelkul sot mar 15 orszagba vezettem igy soha nem kaptak meg el mert mindig jol kozlekettem minden volt a kocsin de ha rendor is jonne meg... a szajat ha meg buntetne a csaladja fizetne ki duplan szoval kinyalhatjak a rendorok engem soha nem kap el egyse ha el is kapna mar masnap nem dolgozna mert az osszes rendor kozott van egy nagy ember es az en legjobb haverom, szoval vezess nyugottan csak ne orult modra enyi tartsd be az uti szabalyt es enyi tobit szard le.
2013. nov. 4. 22:08
 12/13 anonim válasza:
A rendőr azt monja majd: 30 rubo 30 rubo bébi akkor ott rögtöön adj nem 30.000-et :D
2018. szept. 27. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
11# kamus köcsög! Csak nehogy úgy károk, mint a Román Kisbisz Horror balesetesek fel voltak kenődve az ajtóra
2019. szept. 1. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!