Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös motorból van négyütemű?

125-ös motorból van négyütemű?

Figyelt kérdés

mindenféleképpen négyüteműre volna szükségem és eddig csak 250esben találtam de nem tehetem le 250esre a jogsit

ha van 125ösbe miaz? gyorsaságira gondolok :)

köszi

2011. jan. 30. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne lenne? Már jó pár éve tart az a folyamat, hogy a károsanyag-kibocsátási értékek alacsonyan tartása érdekében a 125-ösök közt is négyütemű motorokkal váltják fel az eddigi kétütemű vinnyogókat - bár már régóta léteznek nyugis, négyütemű motorkák, mint pl. a Yamaha YBR 125. Ha mindenáron gyorsaságira vágysz, akkor a Yamaha YZF 125 R-et vagy a Honda CBR 125-öt kell keresned.
2011. jan. 30. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi. de egyiknek se tetszik a hangja :(

olyan 250-es kawa ninja(vagy más 250es)duruzsolásó hangű motor nincs?

2011. jan. 31. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet ugyanolyan hangot kihozni belőle. A 250-es Ninja soros kéthengeres motorral készül, emlékeim szerint 360 fokos elékeléssel. Vagyis fordulatonként van egy munkaütem. A 125-ösök egyhengeres motorok, minden második fordulatban van munkaütem. Sosem lesz olyan hangjuk, mint egy soros kettesnek és a nyomatékleadásuk sem lesz olyan egyenletes.
2011. jan. 31. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem 125-ös cbr-em van, raptor dobbal. hang: álleesés, kikerekedett szemek.
2011. febr. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!