Mit épitsek ebből a motorból?
Nos, az egyik lényeges információ kimaradt, konkrétan a motor teljesítménye. Egyébiránt attól is függ, hogy mit akarsz építeni, hogy mire van szükséged, minek látnád hasznát.
A Gokart nem rossz ötlet, habár macerás, mert sehol sem használhatod. Így igazából max a kertben vagy a kijelölt pályán használhatod.
Másik okosság lehet még például az, ha egy kis bevásárlókocsit alakítasz át úgy, hogy aláhegeszted az alsó vázrészhez és megcsinálod a kormányzást is, s így lészen belőle Go Scart!
Vagy ami még jó ötlet, habár nehezebben kivitelezhető az egy dicikli....
valami ehhez hasonlóra célzok.
Sok sikert! Jó építgetést!
Köszönöm! Igazából valami jó legyen , úgy nagyn semmire nincs szükségem , csak mindent imádok amit motor hajt:D A motor teljesitménye kb 6le. Automata , 49 cm3
vAlakinek még ötlet:)?
A bevásárló kocsis jó lenne
Én még egy kibelezett crossmototrra gondoltam és abba beletenni:D:D
Vagy rátennéd egy kullóra és autómata-kulló
(nem vagyok gipsy)
A repertoár végtelen!!
Szöcske (gyenge lesz)
Gokart (még talán jó lesz)
Biciklire rászereled
Gördeszkára szereled
09:39 Persze ha 4kerekes önálló éltet élő rakétát akar csinálni nyugodtan rakja rá gördeszkára mi?-.-'
Pedálos gokart ra nem lenne rossz... és szomszédba tudsz furikázni oda.:) simán felfér rá a motorja.
vagy ha valami nagyon poént akarsz akkor rakd bele egy pedálos moszkvics-ba :D jól nézne ki a fiad vagy te (nemtudom milyen korú vagy) egy ilyenbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!