Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit épitsek ebből a motorból?

Mit épitsek ebből a motorból?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itthon egy pocketbike motor , meg hozzá a tartozékok. Gondoltam hogy a motort felhasználva épitenék valamit , csak nemtudom hogy mit. Valakinek valami ötlet? Elöször gokart-ra gondoltam csak az dréga ls nemtudom hol kezdjem el. lehetleg valami olcsó megoldást:)
2011. júl. 16. 15:27
1 2
 1/16 Olird válasza:

Nos, az egyik lényeges információ kimaradt, konkrétan a motor teljesítménye. Egyébiránt attól is függ, hogy mit akarsz építeni, hogy mire van szükséged, minek látnád hasznát.

A Gokart nem rossz ötlet, habár macerás, mert sehol sem használhatod. Így igazából max a kertben vagy a kijelölt pályán használhatod.

Másik okosság lehet még például az, ha egy kis bevásárlókocsit alakítasz át úgy, hogy aláhegeszted az alsó vázrészhez és megcsinálod a kormányzást is, s így lészen belőle Go Scart!

Vagy ami még jó ötlet, habár nehezebben kivitelezhető az egy dicikli....

[link]

valami ehhez hasonlóra célzok.

Sok sikert! Jó építgetést!

2011. júl. 16. 15:48
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igazából valami jó legyen , úgy nagyn semmire nincs szükségem , csak mindent imádok amit motor hajt:D A motor teljesitménye kb 6le. Automata , 49 cm3

vAlakinek még ötlet:)?

2011. júl. 16. 17:16
 3/16 anonim ***** válasza:

A bevásárló kocsis jó lenne

Én még egy kibelezett crossmototrra gondoltam és abba beletenni:D:D

Vagy rátennéd egy kullóra és autómata-kulló

(nem vagyok gipsy)

2011. júl. 19. 08:45
 4/16 anonim ***** válasza:

A repertoár végtelen!!

Szöcske (gyenge lesz)

Gokart (még talán jó lesz)

Biciklire rászereled

Gördeszkára szereled

2011. júl. 19. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Gokart, vagy bicikli. (A gokart gyenge, 125-ös kéne..., de ha nem száguldozol, hanem 'terepgokartot' csinálsz, akkor még lehet, hogy jó lesz. :D)
2011. júl. 19. 09:57
 6/16 anonim ***** válasza:
A gokart az nagyon jó lenne csak ahhoz valami pálya is kell ahol használod de ha adott akkor legjobb élményt az nyújtja :)
2011. júl. 19. 12:03
 7/16 anonim ***** válasza:
kerti traktort, elgurulgatsz otthon a kertben, eseglet csinálsz valami brutál kinézetű kerti hobbi járgányt.
2011. júl. 19. 12:48
 8/16 anonim ***** válasza:

09:39 Persze ha 4kerekes önálló éltet élő rakétát akar csinálni nyugodtan rakja rá gördeszkára mi?-.-'

Pedálos gokart ra nem lenne rossz... és szomszédba tudsz furikázni oda.:) simán felfér rá a motorja.

vagy ha valami nagyon poént akarsz akkor rakd bele egy pedálos moszkvics-ba :D jól nézne ki a fiad vagy te (nemtudom milyen korú vagy) egy ilyenbe.:)

2011. júl. 19. 15:22
 9/16 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat. Terepgokartról valaki tud adni vmi infot h h kezdjek neki? Vagy még arra gondoltam h vannak ezek a bringóhintók , és venni egy olyant , és arra:D? Vagy ez hülyeség:S?
2011. júl. 19. 15:27
 10/16 A kérdező kommentje:
vagy melyik lenne a legolcsobb?
2011. júl. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!