Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy van most a KRESZ?

Hogy van most a KRESZ?

Figyelt kérdés

ha teszem azt most úgy érzem, hogy tökéletesen tudom a kreszt, akkor akár hétfőn bemek levizsgázok, vagy előtte kell vmi megszabott e-learninget csinálni?

légyszi ne gyertek ezzel, hogy hülyeség az internetes kresz, tisztában vagyok a véleményekkel.

2011. jan. 29. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Feltennéd magyarul a kérdést?! Nem értek ultramenőcsávóul...
2011. jan. 29. 18:17
 2/5 A kérdező kommentje:

ultramenőcsávól-.-

amúgy nem tudom mit nem értesz ezen, de a kedvedért:

január 1-től nem kell bejárni oktatásra kresz a kérdésem, hogy interneten kell valami távoktatást gyakorolni, vagy nekik csak az számít, hogy tudjam a kreszt, így ezzel nem törődnek, és csak vizsgázni kell.

2011. jan. 29. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor válaszolok a kérdésedre: nem kell "i lörninget" csinálni, elég elmenned vizsgázni.
2011. jan. 29. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszod.

de most ezért neveztél ultramenőcsávónak mert e-learning-et írtam:O komoly baj lehet veled.

egyszerűbb leírni mint az internetes távoktatást, azt meg nem tudtam, hogy vannak olyan emberek akik nem értik. Tod az angol világnyelv;)

2011. jan. 29. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:

I know, but this is a hungarian site...

Szóval, ha E-learninget akarsz kérdezd meg az angoloktól.

2011. jan. 29. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!