Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki nem tudna segíteni?...

Valaki nem tudna segíteni? Hogy hogy lehet letölteni a közuti járművezetők. Nkh.hu lap aljáról a letölthető dokumentumokat. Nekem a Vezetési lap kéne!

Figyelt kérdés
Most kezdem a jogsit, és kitöltve le kéne adnom, de így nem tudom! Valaki esetleg egy másik címet ahol ezek letölthetők tudna adni!
2011. jan. 29. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi a neve annak a lapnak, amire neked szükséged van?
2011. jan. 29. 14:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Az a neve hogy Vezetési lap két oldalas, és a második oldalon az található, hogy tudok-e írni olvasni, azaz megvan a 8 általánosom, elfogadom-e hogy a KRESZ vizsgán belesz kamerázva a helység stb!Ezt ott kitöltöttem, de kell még egy példány!
2011. jan. 29. 14:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Vagyis úgy emlékszem így hívják, a fenti fejlécben(1 oldal) pedig az adataimat kellett beírni(név, születési idő, hely stb)
2011. jan. 29. 14:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Az oktató mondta hogy a googleba beírom hogy: közuti járművezetők.nkh.hu és ott megtalálom, de nem lehet letölteni semelyik dokumentumot sem!:-(
2011. jan. 29. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem Jelentkezési lap a neve?
2011. jan. 29. 14:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát passzolom mostmár nem tudom azok vannak rajta amit leírtam, mert az oktató azt mondta arról az oldalról töltsük le ennyi...azt a Jelentkezési lapot hol tudom megnézni??
2011. jan. 29. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon menj a lap aljára. Jobbra van egy jelentkezési lap nevű link. Az rávisz az NKH oldalra. Elég soká keresi. Ott kitöltöd a lapokat és ki tudod nyomtatni. Gondolom ez kell, mert jelentkezéskor ezt kell kitölteni az autósiskolákban.

[link]

2011. jan. 29. 15:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem a Jelentkezési lap lesz az valakinek nincs meg letölthető formában, mert az ügyfélkapunk lelehet tölteni, de nyomtatóm nincs így sajnos nem tudom!:-(
2011. jan. 29. 15:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!Igen ez az csak pont írtam hogy nincs nyomtatóm így nem tudom kinyomtatni, na mindegy majd az oktatótól kérek egy kinyomtatott példányt!Olyan nem lehet hogy fentvan a neten más oldalon?Mint ahogy az oktató is adta, és akkor letudnám menteni pendrive-ra és beviszem az írószerboltba kinyomtatni...
2011. jan. 29. 15:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha az általam belinkelten kitöltöd a jel.lapot, akkor a végén kiírja, hogy .pdf formában el tudod menteni, nem muszáj rögtön kinyomtatni. Ráteszed a pendrivera és kész.
2011. jan. 29. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!