Milyen ehhez hasonló kis kocsik vannak még?
Figyelt kérdés
Hasonlók mint pl : Nissan Micra, Renault Twingo, Ford Ka, Volkswagen Beetle, Citroen C1/C2, Smart .. Kezdőjogsival ilyen fajta kis kocsit vennék. Tudtok még hasonlókat?2011. jan. 28. 20:36
1/13 anonim válasza:
Audi A1, BMW 1.. Én ezek közül választanék, ha kisautó, akkor ezek a legjobbak.
2/13 A kérdező kommentje:
Ok lehet, h én fogalmaztam rosszul, úgy értem olyan ehhez hasonló ksiautók, amik 1 milla alatt vannak. Gondoltam leesik, h kezdőjogsival nem egy 1-2 éves vadiúj Audit vennék :D Azért köszi :)
2011. jan. 28. 20:47
3/13 anonim válasza:
Opel corsa B
Volkswagen Golf vagy Polo
Citroen Saxo
Renault Clio
:)
5/13 sibylla válasza:
Suzuki Alto - egy kocsi, amit nem vennék meg, de az unokatesómnak van, kevés adót kell utána fizetnie, és nagyon alacsony a fogyasztása. Hidd el, ez az, ami számít majd Neked... ;-)
6/13 anonim válasza:
Suzukit majd elég akkor venned, ha valami miatt depressziós vagy és megakarsz halni. Metró elé ugrás után Suzukival a legkönnyebb meghalni. :):):):)
7/13 anonim válasza:
Utolso no komment.. agyi szint megvan...
eszembe jutott még a toyota yaris
:)
8/13 anonim válasza:
trabi, polski, fiat panda, peugeot 206, fiesta, corsa, 205, seat ibiza, golf, polo, bogár, stb...
9/13 anonim válasza:
csak a Német minőség. :D Merci, B.M.W. , Opel, Audi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!