Van hasonló babakocsitok? Nem túl nagy, ha már sportra van alakítva? Kényelmesebb ez a babának, vagy jobbak a kicsi kocsik?
Nekünk is nagy kocsink van.
www.babaeden.hu Herry 1 típusú, ha rákeresel.
Sportra állítva is jó, szeretem és a babám is. Kényelmesebb tolni a nagy kerekek miatt.
Bár vettünk mi is egy kis bolygós esernyőkocsit, ha kocsival megyünk valahova, az jobban befér a csomagtartóba.
Ez a nagy dög nem igazán alkalmas autókázásra, összecsukásra, felemelésre. Viszont sétálni, bevásárolni, telerakni nagyon jó.
14 hónapos a babám, felváltva használom a két kocsit most.
Pl most a nagy hóban tök jó a nagykocsi a kerekek miatt. De ha csak leugrunk a játszótérre, vagy autóval megyünk valahova, akkor a kiskocsi.
Mindkettőnek van előnye és hátránya, én pont emiatt egyformán szeretem mindkettőt.
Csatlakozom.
Nagyon jó kényelmes, tágas, viszont nem lehet kicsire összecsukni igy nem is mindegyik autóba fér el:(
Miután a gyerekem már elindult vettem egy kis esernyőre csukható sport babakocsit.
Szia. Nekünk Bergon Dimension van, mi csak "tank"-nak becézzük! :) Nem kicsi, de nagyon szuper, jó tágas, így jövőre nem kell nagyobbat vennem (télre) mert akkor is jó lesz a babámnak (aki most 3.5 hós) és jól be tudom bugyolálni. Nagyon könnyű tolni, tágas, kényelmes és nincs benyomorítva szegénykém, amúgy is a hordozóban is üvölt mert nem tud mozogni. De a nagyikáékhoz vettünk egy 5000 Ft-os babakocsit használtan, hogy ha megyek, akkor ott is legyen, és ne ezt kelljen ide-oda hurcibálni, főleg ha egyedül megyek a gyerekkel.
Szóval én örülök hogy nagy kocsink van.
A miénk ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!