Szervó hogyan építsem bele (Opel astra F)?
Figyelt kérdés
Van egy 92-es opel astra F em! Gyárilag nem szervós és vettem hozzá egy komplett szervót viszont hogy hogyan kell felrakni azt már nem néztem meg! Valaki képpel vagy egyébb segítséggel tudna segíteni?!2011. jan. 27. 19:40
1/6 anonim válasza:
kiveszed a kormányművet, berakod az újat, felrakod a szervószivattyút, tartályokat, összekötöd olaj bele, futóműbeállítás, és mehet...
2/6 anonim válasza:
gyakorlat nélkül sztem ne nagyon csináld, mer nem lesz olcsó mulatság, ha vmit elcseszel... inkább vidd szakemberhez
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán átmegy a műszakin, ha gyárilag nem volt szervós kormányművel szerelve?! Nem vagyok benne biztos nem kell-e az NKH-hoz bejelenteni. Gyakorlat nélkül tényleg ne állj neki, mert nem ahogy az előző írja, hogy sokba kerülhet, inkább azt mondanám, hogy az életedbe kerülhet, ha valami nem úgy jön össze, és nem veszed észre...
4/6 anonim válasza:
Azért ez egy kicsit durva,hogy beleteszed és már taposod is neki. A szervószivattyút meg a mókusok fogják tekerni? A régi hosszbordás szíjtól kezdve elég sok mindent ki kell cserélni és át kell alakítani,hogy egy targoncás érzetet adjon a szervokormányod. Bár egy közel 20 éves autóba minek kell belekóklerkedni ilyen dolgokat nem értem. Kidobott pénzek,amiket később a karosszériára is rákölthetnéd.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem bele kóklerkedem, mivel nem én építem bele az autóba egyedül! Szerelővel csinálom, mielőtt az jönne hogy huh akkor az jó szerelő lehet! NEM a szerelő jó de több tapasztalat több ész többet kitud hozni!
Egy közel 20 éves autóba azért akarok bele "kókler"-kedni mert rossz szervó nélkül! És mivel az autó KM erileg 60 ezret sem éri el és a külső belső sok 2-3 éves autó megirigyelné!
2011. jan. 28. 16:31
6/6 anonim válasza:
Ha a kasznija olyan két évesnek felel meg,akkor én már rendelném is hozzá a 2.0 16v-s motort is! +a klímát+4elektromos ablakot+ ami ezekben az Opelekben anno igencsak extra volt! A Ladákban sem volt anno szervo és ki gondolt volna arra,hogy nem bírja a teniszkönyöke a tekergetést mert nem szervos a kis kettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!