Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek Ford Mustangja van...

Akinek Ford Mustangja van Magyarországon, arról mit gondolnak?

Figyelt kérdés

Azt mondják az egy paraszt, és csak azért vesz olyan kocsit, hogy felvágjon vele, és USA-ban egy átlag autó, ide azért vesznek olyat, hogy villogjon vele.

Igaz ez?

2011. jan. 27. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Igaz. Főleg, hogy mindenki csak annyit lát, hogy Mustang, óóóó... Pedig a legtöbb hulladék, V6-os, automata váltós. A V8-as manuálist én is elismerem, de olyat nem sűrűn látsz.
2011. jan. 27. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Igen, a tapló parasztok gondolják így, akiknek rollerre se telik, rég nincsenek már álmaik, igazi loserek, és dobozban laknak valamelyik híd alatt.
2011. jan. 27. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésfeltelvés további kérdéseket vet fel: "Akinek Ford Mustangja van Magyarországon, arról mit gondolnak?"

Kik? Az autósok? A média? Az átlagember? A benzinkutasok? Szerintem erre nem lehet egyértelműen válaszolni, de én azt mondom hogy lehet szeretni egy Ford Mustangot, nincs abban semmi rosz ha valakinek az van. Az meg hogy miért van neki ilyen, megint más kérdés. Jó vele autózni, szép, klasszikus formája van, és azért az USA-ban sem átlag autó, sok van belőle ez tény, de azért ott is sportautó számba veszik. De ha még valaki csak villogni is vesz ilyet: vámot és regadót (jó esetben) fizetett utána, hát villogjon vele nyugodtan. Szóval a kérdésre visszatérve nem tudom hogy paraszt-e avagy sem akinek Magyarországon Mustangja van, esetleg ha látsz egyet legközelebb hívdd meg egy sörre és dumáljatok el, kiderül hogy az-e vagy sem.

2011. jan. 27. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Villogjon vele, ez jó... :D

De könyörgöm, ha van rá pénzem, ugyan hagy vegyek már!

Nyilván autó alapján pontosan be lehet kategorizálni az embereket. A mercisek cigányok, a bmw-sek kopasz állatok, és most már tőled azt is tudjuk hogy a mustangosok mind parasztok :D Atyavilág.

Nem, nem igaz, el nem tudom képzelni hol hallottál ekkora marhaságot.

2011. jan. 27. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha egy 65-ös Mustang, akkor megcsodálom, mert az egy müremek és elismerem a gazdája egyediségét.

Viszont, ha egy új Mustang, akkor nem gondolok róla semmit, mert nem presztizs autó. 5 millióért lehet kapni alig használtat és egy Ford S-max is hasonló árfekvésben van, talán drágább is.

Valóban nem egy és ugyanaz a két autó, csak érzékeltetni akarom, hogy minden 5. embernek lehetne egy Mustangja.

2011. jan. 27. 19:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam hogy paraszt akinek Mustangja van. ÉKérdeztem több embert, és sokan mondták, hogy az vesz ide Mustangot, aki az USA-t majmolja! Nekem tetszenek a régebbi típusok, ezért kérdeztem embereket, hogy mit gondolnak arról, akinek ilyen van!
2011. jan. 27. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha meglátnék valakit egy jó állapotú Shelby GT500-zal, azt gondolnám róla, hogy gazdag. Egyébként ha lenne elég pénzem, 68-as vagy 69-es Dodge Chargerrel járnék legszívesebben, mattfekete színben, 440-es magnum blokkal, természetesen
2011. jan. 27. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Már írták korábban, ez évjáratfüggő. Akinek pl. egy szépen rendbetett régi Mustang áll otthon és normálisan használja, annak egészséget kívánok a használatához. Aki viszont egy 10-15 éves, kétes eredetű Mustanggal nagyképűsködik mondjuk egy bevásárlóközpont parkolójában, annak valszeg annyi esze sincs mit amennyi látszik. :)
2011. jan. 27. 21:38
 9/10 T-ohm ***** válasza:
Üdv, a Mustang egy legenda lett, leginkább az utcai versenyek és a filmek miatt, de ahogy shelby elképzelései megvalósultak a kocsin, az tette leginkább híressé, eleinte a mustang-ot utcai versenyautónk gyártották, később a camaro-t azért hogy legyen ellenfele, tehát akit tényleg érdekel hogy miért van akkora neve, mindent megtalálhat róla a neten, az külön műfaj hogy egy paraszt miért vesz mustang-ot, mert egy paraszt bármit megvehet csak azért hogy valaki észre vegye. az biztos hogy nem a mindennapi használatra lett gyártva és amerikától már megszokott a nagyképűség ami a kocsikban is jelentkezik, aki csak villogni akar ne vegyen mustangot, ugyan annyi pénzért vehet egy áltagos, unalmas és jellemtelen versenyautót
2011. febr. 24. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-27 20:35

Mintha olvasnál a gondolataimban.

2011. ápr. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!