Nem indul a verdám, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem használtan egy 1982-es 3-as BMW-t, és mikor jöttem haza, észrevettem, hogy csattog, durrog a motor, aztán egyszercsak füstfelhő jött a motortérből. Nem tudom mi történt, de hazahúztuk. Aztán másnap próbáltuk indítgatni, és szikrázott a motor, recsegett, pöfögött, kb 1-2 mpre indult meg, aztán a legvégén szinte "felrobbant", ki kellett hívni a tűzoltókat is. Azóta nem merek kimenni a garázsba, mi lehet a baj?2011. jan. 27. 14:34
11/14 anonim 

válasza:

Kamu kérdés, de vágom a finom szarkazmust ami a hasonló (ám valódi) kérdéseket célozza :)
12/14 anonim 

válasza:

gyújtás hiba ,nem-e cserélődött össze 2 gujtókábel?olyankor is szokott előfordulni az ilyen
13/14 anonim 

válasza:

szerintemis gyujtáshiba próbáld gyufával
14/14 anonim 

válasza:

najo, annal a megjegyzesne hogy "lehet hogy csak kicsi a baj" en se alltam meg mosolygas nelkul...
azt meg csak megertem hogy leall, hazahuzzatok. De hogy utana MIERT PROBALOD BEINDITANI??? Hatha csak a manok tehettek rola es masnapra eltuntek? A szervizbe kellett volna vinni azonnal! amugy igen, jo esellyel motorcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!