Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem indul a verdám, mitől...

Nem indul a verdám, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem használtan egy 1982-es 3-as BMW-t, és mikor jöttem haza, észrevettem, hogy csattog, durrog a motor, aztán egyszercsak füstfelhő jött a motortérből. Nem tudom mi történt, de hazahúztuk. Aztán másnap próbáltuk indítgatni, és szikrázott a motor, recsegett, pöfögött, kb 1-2 mpre indult meg, aztán a legvégén szinte "felrobbant", ki kellett hívni a tűzoltókat is. Azóta nem merek kimenni a garázsba, mi lehet a baj?
2011. jan. 27. 14:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
BMW... Az előző gazdának kicsit karban is kellett volna tartani, nem csak versenyezni vele...
2011. jan. 27. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Ja igen, ha BMW-t vettél, vidd szervízbe, és fizesd ki a javíttatását.
2011. jan. 27. 14:39
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
Az a baja, hogy 2011-et írunk. Hogy lehet pénzt adni ilyen öreg kocsiért?
2011. jan. 27. 14:52
 4/14 A kérdező kommentje:
az előbb beindítottuk, megugrott az egész, nagyon füstölt, aztán megint durrogott, és leállt! áll a füst az udvarban! nem tudom mit csináljak, lehet rossz vétel volt! de nem lehet hogy csak kicsi a baja?
2011. jan. 27. 15:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem valami olajfolyás lehet, vagy elszakadt benne valami és ahogy akarna indulni szétver a motorban mindent. Ne indítgasd, hacsak nem akarsz új motort bele, vidd el a Bécsi útra, ott van egy szerelő aki csak régi BMW-ket szerel.
2011. jan. 27. 15:30
 6/14 anonim ***** válasza:
első vagyok. Kapásból mondom, hogy a vezérlés arrébb mászott, és szétvert valamit. Ne legyen igazam. Nekem még fiatalkoromban egy fityó csinált ilyet, aminek letörött a vezérműtengelyéből egy darab.
2011. jan. 27. 15:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg visszakéne vinned ahhoz, akitől vetted. Ez rejtett hiba, ha nem adja vissza a pénzed, fel is jelentheted! És tényleg ne vegyél ilyen baromi öreg autót, pláne BMW-t, azt tényleg csak hajtották.
2011. jan. 27. 15:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te is tökéletesen választottál használt autót.
2011. jan. 27. 16:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem értem miért bántjátok, mert ilyen autót választott.

Lehet, hogy ez volt az álma.

Nekem is egy BMW 2002 az álmom, pedig sokkal öregebb!

Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy egy nem várt hiba bekövetkezett. Ez ugyanúgy elöjöhet egy passatnal, mert ugye a 2.5tdi-ben szeret elkopni vagy eltörni a vezérmütengely. Akkor mindenki akinek 2.5tdi passatja van az hülye??

Amúgy Én is csak annyit tudok mondani, hogy szét lett verve a motor, mert elment, elugrott a vezérlés.

Nem kell kertelni, a leírásod alapján müszaki analfabéta vagy, ezzel nincs is baj, csak azt akarom vele mondani, hogy ne nyúlj hozzá.

Készülj fel egy motorcserére.

2011. jan. 27. 19:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Rákölthetsz több százezret, hogy ebből autó legyen. De az, hogy vettél egy autót, erre még a tűzoltókat is ki kellett hívni, hát ez röhej
2011. jan. 27. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!