Melyik a legjobb diesel motor?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 18:32
11/20 anonim válasza:
Hagyjad már ezt a hülyeséget, maga az élet elég rákkeltő! Élj burokban ha nem tetszik.
12/20 anonim válasza:
az Audi TDI-je a legjobb messze veri a mezőnyt. A lóerő-fogyasztás arány tökéletes.
13/20 anonim válasza:
Audi vagy VW tökmind1, egy cég :)
14/20 anonim válasza:
A régi Merci és Audi vagy bármely japán szívódízel.
Manapság az általam legjobban tartott, a toyota d4d dízele.
15/20 anonim válasza:
Te hagyjad a hülyeséget, ha valamihez nem értesz. nem burokban kell élni, hanem ésszerűen hozzáállni dolgokhoz, pl nem venni dízelautót és ezáltal nem veszélyeztetni mások életét.
16/20 anonim válasza:
merci 123 :D belehugyozol a tankba kis túlzással azzal is elmenne :D
17/20 anonim válasza:
a hajódízelek. óriási megbízhatóság és variálhatósági lehetőségek
18/20 anonim válasza:
123 merci dízelei ÖRÖKÖSEK, sokkal környezetbarátabb nem kell 5 éente legyártani, nem mikroszemcsesen égeti el
19/20 anonim válasza:
Én szerintem is a volkswagen eredetű motorok mind fogyasztás mind megbízhatóságban.. A másik tippem nekemis a régi mercedes lenne. A legtöbb dízel tuning is vwkhez létezik.
20/20 anonim válasza:
#10-es, nagyon jót szóltál. :)
Én a régi Mercédesz szívó, vagy maiakból a francia HDI dízelre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!