Audi A6, Merci E-class, BMW 5, Lexus ES/GS, Hyundai Genesis vagy vmilyen más ebbe a kategóriába tartozó autó?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 20:52
11/22 anonim válasza:
Rendben,akkor maradjunk ennyiben.Van aki a Japán stílust kedveli,van aki a Németet.Végül is ezek mind jó autók.
13/22 anonim válasza:
LEXUS!!
Sokkal megbízhatóbb, szebb, nem népautó (nem percenkánt látsz ugyan olyat) jobb a vezetési élménye, hóban lehet vele menni mer olyan jó elektronika van benne (bmw-vel meg se próbáld meg mercedessel)!
nemazért de egy 2005-ös A4-es(itt a6-os van de majdnem ugyan az) audi megbízhatósági átlag 7,12
mercedes C: 7,06
bmw 3: 8,06
alfa 159: 8,08
honda accord: 8,22
lexus ES: 8,72
MIT AKARNAK A NÉMETEK??!!
a motor szar a válót szar, semmi felszereltségi extra!
az a tekergetős korong egy rakás szar! kezeltem audiban olyan lassan reagál hogy hihetetlen (5 hónapos korában!)
15/22 anonim válasza:
Köszi.Megnyugodtam hogy jól választottam.Első válaszoló vagyok.Bár eddig is biztos voltam benne.
16/22 anonim válasza:
Most a megbízhatóságba beleveszik a 220 000-ret futott 730i-t, ami még ma is viszi utazóba a kétszázat? Ugye, hogy nem? Nekem ez is tökéletes autó!
17/22 anonim válasza:
Meglátjuk.Az én Lexusomba még csak 50 000-ret tapostam bele,mondjuk én minden autót lecserélek 100 000-nél,mert addig biztos nem lesz bajuk.De nem hinném hogy aki megveszi sűrűn látogatná a szervizeket majd.
18/22 A kérdező kommentje:
Hat ja :D de szerintem is vagy lexus v audi :) na de az uj otos bmw volt a legjobb amig meg nem jelent az uj a6 de ez a lexus naon fasza foleg a gyorsulasa
2011. jan. 25. 20:13
20/22 anonim válasza:
"Igaz, csak olyan típusok kerülnek fel a listára, amelyeket céges autónak is használnak, azokról viszont reprezentatív minta alapján alkothatunk véleményt." Én nem céges autóként használom a Lexust.Nem biztos hogy nem került volna akkor ide,ha jellemző lenne rá.Amúgy az egyik barátom féléves X5-ének elszakadt a vezérműlánca 20 000 km-nél.Szép kis rombolást végzett,mondjuk garanciás,de kellemetlen egy ilyen autónál.Persze lehet hogy százezerből egy,én sem hinném hogy ez a jellemző.Bár olyan ismerősöm is van,aki a tízéves BMW-jét nem cserélné le egy újra,pedig megtehetné.Valamiről ez is árulkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!