Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az 5 éves autómon pici...

Ha az 5 éves autómon pici rozsdafoltok vannak mi a teendő?

Figyelt kérdés

Garázsba áll az autó, igaz minden nap használom, de egy 5 éves autónál ez szerintem érdekes... Fiat amúgy.

A motorháztetőn vannak pici rozsdafoltok, gondolom kavicsfelverődés miatt ott elkezdett rohadni. Lehet ezzel kezdeni valamit?

2011. jan. 22. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
kicsit megcsiszolod, és bejavítod...
2011. jan. 22. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy az előző írja. Az olasz autók mindig is törődésigényesek voltak.
2011. jan. 22. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

A garázs nem biztos, hogy pozitívum..

Beállsz a vizes autóval, becsukod az ajtót, nehezen szárad, ott áll a párában, a rozsda meg azt szereti...

Nekem utcán áll, de ettől függetlenül szeretnék "garazsat".

2011. jan. 22. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Az olasz autók híresen igénytelen hulladékok.

Olasz autóm van , és olasz teherautóval járok.

Mindkettő egy rozsdaboglya pedig csak 6 évesek.

Azt meg nem tudom elfogadni kifogásnak hogy törődni kell velük és akkor jók. Úgy gondolom hogy nem Ladát vettem ,és nem Kraz-t.

2011. jan. 22. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen azért egy öt éves autónál szerintem még nem kéne ilyennek lennie, de hát mindegy, köszönöm a válaszokat, egyelőre hagyom hadd rohadjon szét aztán majd ha jön a tavasz szétbontom az egész autót akkor.
2011. jan. 23. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!