Ha reggel kell induljatok az autótokkal és hideg van kell járatni néhány percig a motort?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 23:04
1/5 anonim válasza:
A dieselt anno 1-2 percig járattam, a benzinest most 20-30 másodpercig. Mindenképp érdemes megvárni, legalább amíg mindenhová eljut az olaj (elhalkul), de utána is járathatod egy kicsit.
2/5 anonim válasza:
Fél egy percet lehet az olaj miatt, ahogy az előttem szóló említette, de többet szerintem nem érdemes. Terhelés alatt hamarabb éri el az üzemi hőmérsékletet. Persze nem egyből padlógáz...
3/5 anonim válasza:
Ha turbós a kocsid akkor 1 percig mindenképpen, ha nem akkor is érdemes kb. fél percig.
4/5 anonim válasza:
Amíg kiállok a garázsból :) De mivel utána még az udvarból is ki kell, így jár majd' egy percet is akár.
5/5 anonim válasza:
Én általában amíg kiállok a garázsból, addig hagyom pöfögni. ez kb fél perc, mivel Y-al kell kiállnom. Általában amíg nem jutok vele ki a kapun a gázhoz hozzá se érek. Persze ez én vagyok. Benzines autót is ajánlott legalább 10-15 másodpercig hagyni pöfögni indulás után, amíg hideg a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!