Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös 50-es papírokkal?

125-ös 50-es papírokkal?

Figyelt kérdés

ezt nem értem... hogy lehet 125-ös motort 50-es papírokkal használni? mármint akkor ezeken rendszám sincs? és mivan ha igazoltatnak? :O

lécci oktassatok már ki ilyen téren :D

2011. jan. 21. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

"és mivan ha igazoltatnak?"

- Akkor reménykedsz, hogy a rendőr nem ért nagyon a motorokhoz.

2011. jan. 21. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:

behoznak olaszo.-ból, svájcból általában aztán itthon megkötik rá a segédmotor biztosítást és ennyi :-)ha nincs pénze levizsgáztatni ideiglenesen megteszi. de aki végleg segédmotornak akarja használni leveszi a hengerről a 125ccm feliratot és beleüti hogy 49ccm + leszedi az adattáblát a gépről! nekem is 125/50em van

[link] ( a.tábla)

2011. jan. 21. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
ja meg van aki rak rá pár 50es matricát meg a kilóméter óra lapot kicseréli hogy ne 200ig legyen számozva
2011. jan. 21. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:

és mivan ha bebukom és a rendőr éppen ért a motorokhoz?

milyen büntetést kapok?

2011. jan. 21. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
hát azt nemtudom... pártazezer ft büntetés mert ez bűncselekmény kategória és lehet pár év eltiltást.
2011. jan. 22. 15:16
 6/8 A kérdező kommentje:

hm... azér kíváncsi lennék mennyi bírság és mennyi eltiltás :/

és ha mondjuk megfognak akkor lefoglalják a motort is vagy azzal mehetek haza? XD

2011. jan. 25. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom megmondom őszintén. Nemhinném hogy lefoglalják. Én még ilyet nem hallottam! De ha van is ilyen akkor tuti hogy terád verik az össz költséget. Elszállítás,tárolás meg miegymás...
2011. jan. 25. 18:25
 8/8 A kérdező kommentje:
és az eltiltásban benne van a B-s jogsi is vagy csak a "motoros jogsit" veszik el?
2011. jan. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!