A benzinmutató mindig a telit mutat, miért?
Egy Opel Kadettom van és tegnap óta csak azt mutatja hogy tele van a tank. Mitől lehet?
Próbáltam keresgélni a neten, de ott, akik írták, hogy elromlott a mutató mindig ingadozott vagy nullát mutatott. Olyannal nem találkoztam, hogy azt mutatta volna, hogy tele van.
Állítólag nem tud felakadni, meg tankoltam is pár litert, hátha mégis, de nem segített.
Remélem valaki tud valami okosat mondani. :) Mert nem igazán jó hogy nem tudom mennyit mehetek még.
olyan nagy baj nem is lenne, de a null
ázható kilóméterszámláló se a jó, a rendeset meg általában elfelejtem és így nem tudom hogy mennyi benzin van benne
Örülök, hogy te ilyen könnyen vagy egy autóvásárlással, jelenleg örülök, hogy egy ilyenem is van és valahogy fent tudom tartani.
Ha lesz 1.5 millió forintom, hogy egy olyan autót vegyek amilyet igazán szeretnék biztos venni fogok, de manapság nem olyan egyszerűek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!