Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hozhatok be Magyarországra...

Hozhatok be Magyarországra benzint Ukrajnából?

Figyelt kérdés
Hétvégén elmegyek Ukrajnába tankolni, és arra gondoltam, hogyha már ott vagyok egy pár üvegbe is töltetek üzemanyagot. Szabad ilyet csinálni?
2011. jan. 21. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:

10 litert vihetsz egy kannában, de kell egy poroltónak lennie a kocsiban ha így csinálod.

Viszont, ha többet viszel, még díjazzák is a vámosok pénzbüntetéssel vagy autóelkobzással.

Szerintem ne kisérletezz vele.

2011. jan. 21. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Tankolást nem tiltja semmi,lde át nem hozhatsz sem üvegben, sem kannában, sem másban ...
2011. jan. 21. 09:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem, ez szomorú. Köszi a válaszokat.
2011. jan. 21. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne szomorú?

Ha lehetne hozni, akkor mindenki menne tankerekkel :) Tudod, erre találták ki a vám-ot.

Egyébként hozhatsz, csak akkor úgy levámolják, hogy csak na.

2011. jan. 21. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
építhetsz plussz tankot a kocsid alá és ha azt le is papiroztatod kpm nél akkor megteheted...vagy alapbolnagytankos kocsival mész pl a réggi passat vagy a6-a8 nak 80-meg 100 literes tankjaik vannak. plussz 10 litert hohzatsz kannába
2011. jan. 21. 10:25
 6/8 anonim válasza:
A kocsit tele tankolhatod, plussz 10 l. a kannába.
2011. jan. 21. 10:38
 7/8 hollófernyiges ***** válasza:
A plusz tank miatt elkobozhatják az autót, szóval óvatosan.
2011. jan. 21. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
ezért irtam hogy ha lepapiroztatja a plussz tankot akor már nincsgáz de persze ha feketén építi be akor nem dícsérik meg érte. bár nemtom nkh mennyire hagyja a plussztankot mikor tudom h egy bodykit et is (ami teljesen szabvány e számos anyámkinya) félév volt mire átsikerült tuszkolni, bár persze kenőpénz meg kerülőutak nélkül
2011. jan. 24. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!