Hozhatok be Magyarországra benzint Ukrajnából?
Figyelt kérdés
Hétvégén elmegyek Ukrajnába tankolni, és arra gondoltam, hogyha már ott vagyok egy pár üvegbe is töltetek üzemanyagot. Szabad ilyet csinálni?2011. jan. 21. 09:24
1/8 anonim válasza:
10 litert vihetsz egy kannában, de kell egy poroltónak lennie a kocsiban ha így csinálod.
Viszont, ha többet viszel, még díjazzák is a vámosok pénzbüntetéssel vagy autóelkobzással.
Szerintem ne kisérletezz vele.
2/8 anonim válasza:
Tankolást nem tiltja semmi,lde át nem hozhatsz sem üvegben, sem kannában, sem másban ...
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, ez szomorú. Köszi a válaszokat.
2011. jan. 21. 09:32
4/8 anonim válasza:
Miért lenne szomorú?
Ha lehetne hozni, akkor mindenki menne tankerekkel :) Tudod, erre találták ki a vám-ot.
Egyébként hozhatsz, csak akkor úgy levámolják, hogy csak na.
5/8 anonim válasza:
építhetsz plussz tankot a kocsid alá és ha azt le is papiroztatod kpm nél akkor megteheted...vagy alapbolnagytankos kocsival mész pl a réggi passat vagy a6-a8 nak 80-meg 100 literes tankjaik vannak. plussz 10 litert hohzatsz kannába
6/8 anonim válasza:
A kocsit tele tankolhatod, plussz 10 l. a kannába.
7/8 hollófernyiges válasza:
A plusz tank miatt elkobozhatják az autót, szóval óvatosan.
8/8 anonim válasza:
ezért irtam hogy ha lepapiroztatja a plussz tankot akor már nincsgáz de persze ha feketén építi be akor nem dícsérik meg érte. bár nemtom nkh mennyire hagyja a plussztankot mikor tudom h egy bodykit et is (ami teljesen szabvány e számos anyámkinya) félév volt mire átsikerült tuszkolni, bár persze kenőpénz meg kerülőutak nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!