Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megcsináltatni a jogsit?

Megéri megcsináltatni a jogsit?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, már sokan mondják, mikor csinálok jogsit. Bp.n lakom, közel a busz, nem messze a metró stb. A bérlet nem drága.(annyira) A benzin lassan 400 ft lesz. Van a szüleimnek autója, kölcsön adnék, ha kérném, de őszintén nem mennék sok helyre el, elvagyok én itthon. A hogsi 130-140 ezer. Gondolom ez csak drágább lesz. Éppen van rá össze gyűjtött pénzem, de ezt sokkalom.

Nem szeretek BKV-zni, de jobb, mint gyalogolni...

Van értelme megcsinálni a jogosítványt?

2011. jan. 20. 20:13
 1/6 anonim válasza:
Mindenképp van,mert nem csak ide-oda jársz vele,hanem LÉTFONTOSSÁGÚ,ha állast keresel.akárhova is szeretnel menni,nagy mínusz ha nincs jogsid.
2011. jan. 20. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Jogsi 173e Ft mindennel együtt (orvosi alkalmassági, okmányirodai illeték, igazolványkép, minden) ha 1x sem buksz (3e Ft-s óradíjjal számolva).

Ha van rá pénzed csináld, mert megéri!

2011. jan. 20. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Bp-en olyan 160-170e körül lesz, annál olcsóbban nem fogod megúszni. Ha van kedved, időd energiád mindenképpen csináld meg, azzal ne foglalkozz hogy utána esetleg nem fogsz sokat vezetgetni.

Ha most megcsinálod és utána hirtelen kell (esetleg család tagok lebetegednek, stb...) akkor fogsz tudni menni a kocsival, ami nagy előny. Most még jobban van rá időd, energiád mint később (mondjuk fősuli vagy meló mellett). Én melo mellett csináltam, és úgy nehezebb, mert a teljes napom foglalt a melóval, így vagy csak reggel vagy csak du.-este tudtunk vezetni.

A jogsi csak drágább lesz ahogy a benzin is, tehát arra kivárni hogy biztosan olcsóbb lesz, badarság lenne...

Munkahelyi jelentkezésnél is előny ha van jogsid. Szabadidőben meg amikor épp odaadják a kocsit, lehet majd gyakorolgatni....

Én letenném a helyedben.

2011. jan. 21. 21:57
 4/6 anonim válasza:
Én is pesti vagyok és összvissz 125 ezer forintba került a jogsi, nem buktam semmiből. Mindenképpen meg kell csinálnod a jogsit életed során, ez egy nagyon alap dolog a mai világban. Most ennyit ki kell érte fizetned, és életed végéig használhatod, elég jelentős dolog. Én leraknám a helyedben.
2011. jan. 23. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én most rakom le éppen, mert szinte már alap dolog a munkahelytaláláshoz.Pont azért teszem le, mert nemsokára vége az egyetemnek és az önéletrajzomban jól mutat.Igaz nem hiszem h használni fogom, egy jó darabig legalábbis biztos, de jó ha van.Láss neki!
2011. jan. 23. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Le kell tenni. Ismerősöm is most csinálja, mert elszalasztott miatta egy csomó álláslehetőséget.
2011. jan. 24. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!