Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Uj dugaszal jobban fog menni?...

Uj dugaszal jobban fog menni? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Hali aszt akarom kerdezni ,hogy van 1 apn 7 mocim es van benne 1 1000ft dugesz (38) es ha kicserelnem sport dugeszra (38) akkor valamivel jobban venne vagy hagyam a francba?:)))
2011. jan. 19. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
ha a régi elvan kopva akkor ujjal jobban fog menni de nem sokkal esetleg jobban gyorsul majd.furazsd meg legalább 39re +frizirozás esetleg polirozás minöséges robogo dugo na akkor tuti jobban fog menni meg egy 15 v 18 as karbi és akár 90el is.
2011. jan. 20. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
igen jobban menne, de nem biztos, hogy erdemes. En sokszor piszkaltam az APN-em. Meg van meg egy kis bokkeno. Ha mar kopott a henger, akkor az uj dugattyu nem fog orulni. Gondolom olyan dugattyut tennel bele, aminek a tomitogyuruje egesz fent van. Kopott henger esetena a gyuru a kopott es a nem kopott reszen is dolgozna es vegul eltorne.
2011. jan. 20. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetlen dugattyútól ne várj csodát. A belsőégésű motor bonyolult áramlástani szerkezet, ha egy elemét módosítod, a többihez is hozzá kell nyúlnod, hogy ki tudd aknázni a módosítás által nyújtott előnyöket. Így, dugattyúcserével csak annyit érsz el, hogy nyélgázon bőgetve később szorul meg, mert valószínűleg minőségibb anyagból van.
2011. jan. 20. 10:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) Bocs de nem ertek meg az APN ekhez most kesztem csak foglalkozni veluk :) frizirozás polirozás az micsoda? Ha 39 furom akkor kb mennyivel fog gyorsabban menni vagy mennyivel fogyaszt tobbet??... :D
2011. jan. 20. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
A polírozás a henger csatornáinak polírozását jelenti, ekkor el kell simítani az illesztéseknél fellépő lépcsőt, a belső töréseket is illik eldolgozni és megfelelő simaságúra (nem tükörsimára!) kell kialakítani a csatorna falát. A frizírozást még én sem tudom. Azt pedig kiszámolhatod, hogy mennyivel lesz nagyobb a hengerűrtartalom, ha 39-es átmérőre fúratod. A henger térfogatképlete adott, a magasság (lökethossz) nem változik, az átmérő (furat) igen, megkapod a két térfogat arányát. Elárulom, nem lesz számottevő a változás.
2011. jan. 20. 22:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt :D
2011. jan. 20. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A hengerfejbol lereszelsz 1 milimetert es dellorto karburatort szerelsz ra. Kis elogyujtast is adsz neki es maris jobban megy. Ha tudnal szerezni APN 15-os hengert, vagy BT50 hengert az lenne az igazi. Olyankor az atteteleket is cserelni kell, mert felporog a motor egy ketto. Az emlitett ket motor nem ventillatoros hutesu. De mondok neked valamit. Ha az a celod, hogy egy megbizhato motorod legyen, ami elvisz A-tol B-ig, akkor hagyd ugy ahogy van es sokaig fog tartani.
2011. jan. 20. 23:58
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet :) de azert a sport dugot megveszem meg hozza 1 jo kipufogot is :D.Nem is gondoltam en nagyon babralni a gepet mert igaz ,hogy 20 eves de meg 1000km sincs benne. :)
2011. jan. 21. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!