Lehet vásárolni új autót 1000000 forint alatt?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék vásárolni, a keret 1 millió forint. Néztem sok oldalt, de nehéz, mert nem tudom, újak vagy használtak közt keresgéljek.
Tudnátok segíteni, új autót kapok 1 millió forint alatt?
2011. jan. 19. 16:26
12/15 anonim válasza:
Jól néz ki?
Ha te mondod biztos.
13/15 anonim válasza:
hülyékkel nem érdemes leállni vitatkozni mert lesülyedünk az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal
14/15 anonim válasza:
Köszi, hogy lehülyéztél. De ettől ez még egy ötlettelen autó marad. Hiába is állsz fejre, és pörögsz rajta, ez csak egy '90-es évekbeli japán egyenszedán.
15/15 anonim válasza:
Én szerintem ezen ne öljétek meg egymást, a kedves kérdező kb 3 napja le se s*arja ki mit mond:D Lehet már megvette álmai 25 éves mercedesét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!