Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 vagy Volkswagen Passat?

Audi A4 vagy Volkswagen Passat?

Figyelt kérdés

Kb. 1997-2000 -es évjárat, benzines változat mindkét autó esetében.

Föbb szempontok: Megbízhatóság, kényelem, fogyasztás, föbb alkatrészek cseréje, csináltatása,

de mindenek elött megbízhatóság, mert sokat utazom hosszabb távokra, és olyan autót keresek, aminek csekély a valószínüsége hogy cserben hagy az úton.

(Én a Passatot tartom vonzóbbnak, de cáfoljon meg bárki

ha legalábbis tényleg ismeri valamennyire a két kocsit).

Az (értelmes) válaszokat elöre is köszi!

2011. jan. 18. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Inkább A4. Mindkettő a VW család tagja de az Audiban minőségibb az anyagválasztás nem zörög nem csörög belül semmi. Meg kell nézni a valamikori új árát pl. egy adott felszereltségű passatnak és egy hasonló A4-nek. Az Audit kb. egy millióval drágábban adták. Ezzel elmondtam mindent. Sok balesetmentes km-t!! R.
2011. febr. 7. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Az itthoni kínálattal pedig csak óvatosan... Inkább ajánlom a www.mobile.de oldalt. Németországban jobbak az utak, normálisan szervízelik az autókat, jobb az üzamanyag és nem a széthullás határán szabadulnak meg a verdáktól mint itthon. Véleményem szerint ha a megbízhatóság az elsődleges szempont akkor nem szabad megvenni egy itthoni kátyújáró, agyontaposott, elhanyagolt a hirdetésben viszont hölgytulajos, garázsban tartott, vezetett szervízkönyvesként hirdetett autót. Bárhogy döntesz sok sikert! R.
2011. febr. 7. 22:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az idáigi válaszokat, várok még tapasztalatokat továbbra is, üdv.
2011. febr. 9. 22:22
 14/16 anonim válasza:
Tudom hogy későn irok és szerintem már döntötél de azért le irom hogy nekünk egy 10 éves Volkswagen Passat van és eddig semmit nem kellet benne cserélni az 1 tulaj Németországból hozta át és azóta is tökéletes álapotban van és az 1.9-es TDI motor fantasztikus a fogyasztáshoz képest az ereje nagyon nagy de amugy igen szinte ugyanaz a két autó de én a Passat-ot ajánlanám
2012. aug. 5. 10:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit késön válaszoltál :))) de igen...a Passatot választottam én is, és egyáltalán nem bántam meg, nagyon megvagyok én is vele elégedve. Ez egyébként egy 1.8T, 16V, és megy mint állat! :))
2012. aug. 6. 00:57
 16/16 anonim válasza:
Jól döntötél és igen az 1.8 16 szelepes nagyon jó van benne erő
2012. aug. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!