Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 vagy Volkswagen Passat?

Audi A4 vagy Volkswagen Passat?

Figyelt kérdés

Kb. 1997-2000 -es évjárat, benzines változat mindkét autó esetében.

Föbb szempontok: Megbízhatóság, kényelem, fogyasztás, föbb alkatrészek cseréje, csináltatása,

de mindenek elött megbízhatóság, mert sokat utazom hosszabb távokra, és olyan autót keresek, aminek csekély a valószínüsége hogy cserben hagy az úton.

(Én a Passatot tartom vonzóbbnak, de cáfoljon meg bárki

ha legalábbis tényleg ismeri valamennyire a két kocsit).

Az (értelmes) válaszokat elöre is köszi!

2011. jan. 18. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Amelyik Neked tetszik.

Használt autóról beszélünk, ami mindig rizikó és nem tudhatja senki, mikor és hol hagy ott. Bár az újaknál isigy van.

Amit érdemes tudnod, hogy az alkatrészek drágák hozzá.

Írtad, hogy sokat utazol. Én a helyedben átgondolnám, mert sok megtett kilométer = sok kopó alkatrész és nem mindegy az sem, hogy egy szervizelésnél otthagysz 100ezret vagy 230-at.

2011. jan. 18. 22:47
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, bár nem sokmindent tudtam meg. Tehát várom még a válaszokat, elöre is köszi!
2011. jan. 18. 23:30
 3/16 anonim ***** válasza:

A4.

Az audit többre tartom mint egy Volkswagent. Nem is értem hogy miért van közel azonos áruk.

2011. jan. 19. 06:46
 4/16 anonim válasza:

Nem lehet a két autót egy napon említeni

Mire szeretnéd használni?

2011. jan. 19. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mindkét autó. Kicsit másképp néznek ki kívülről meg belülről, de valójában teljesen megegyeznek!
2011. jan. 19. 15:51
 6/16 anonim ***** válasza:
ugyan olyan nagyon szar mind a 2! inkább LEXUS IS200 ! sokkal jobb, felszerltebb, megbízhatóbb, szebb!
2011. jan. 19. 16:35
 7/16 anonim ***** válasza:
vagy honda legend vagy accord
2011. jan. 19. 16:35
 8/16 anonim válasza:
audi
2011. jan. 19. 17:44
 9/16 A kérdező kommentje:

köszi az idáigi válaszokat mindenkinek. Aki a Hondát írta, az tudna kicsit többet irni róla? Hallottam hogy jók a Honda Akkordok, tényleg olyan jó kocsik? Es ha igen, miért?

Köszi elöre is,

még aki tud, irjon válaszokat, várom

2011. jan. 19. 18:41
 10/16 anonim ***** válasza:

az hülyeség, hogy ugyanaz a kettő, az Audi sokkal jobb(futómű, kormánymű-> úttartás és kezelhetőség, váltója szinte tökéletes)

az alapmotor mindkettőbe elég gyengus, de ha feljebb lépünk akkor az Audié jobb, erősebb és ugyanannyit eszik(ha kíméled talán még kevesebbet is)

2011. jan. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!