Hogy legyet aszt meg oldani hogy például a neon csövet föl szerelem a motora és égjen?
Figyelt kérdés
Szerintem ellem az kicsi nem?2011. jan. 18. 19:05
11/17 anonim válasza:
Nem kell itt a pofázás én adtam egyedül használható linket.
Ebből ki tud a kérdező indulni.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
És ők megbízhatóak, vásároltam már náluk jónéhányszor! A boltban is, netről is. Nagyon jó kis bolt :P
14/17 anonim válasza:
Tegyétek csak a sok led-et meg világítós marhaságot.. Nem akarok senkit megbántani, de annyira gáz az ilyen. Jót nevetünk mindig, amikor ilyeneket látunk 100 éves lepukkant Swifteken, Golfokon...
15/17 anonim válasza:
rühögjél nyugodtam a ledsoros audikon is te marha ! ha neked nem jön be nem kell közlekedni!
16/17 anonim válasza:
Utolsó félreértettél... Nem azokkal a típusokkal van a bajom, mint pl: az újabb Audik, E-Merci stb. Hanem azokkal, akik full gagyi "világítós díszekkel" próbálják """tuningolni""" az autójukat! Amúgy meg látatlanban ne marházzál, mert én sem sértegettem senkit!
17/17 anonim válasza:
miért lenne szar? :S
de a kérdező szerintem úgy gondolta, hogy a földet világítsa meg mint autókon alul a neon.
amugy a mezei féklámpa se rossz! :) aksira rányomod, meg teszel rá 1 kapcsolót és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!