Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik típust választanád? -...

Melyik típust választanád? - Ford Focus kombi, - Opel Astra g vagy Vectra, - Skoda Octávia Melyikhez mennyibe kerülnek az alkatrészek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És a mostani legújabb Skoda Octáviában csoda, hogy a karosszéria nem kopogós műanyagból van... Az egész belső tér teljesen gagyi.
2011. júl. 4. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Háát igen mindenki a sajátját ajánlja, ez látszik is, mivel egy közömbös Opelt biztos nem ajánlana. A focus és az octavia lényegesen jobb autók, mint az opel. Én talán a skodát venném, de csak azért mert engem annak a dizájnja jobban megfogott. Alkatrészárakat nem tudok sajnos, de unixauto.hu vagy bardiauto.hu. Egy biztos ÉN opelt biztos, h NEM vennék, ha mellette ilyen autók közül is válogathatók.
2011. nov. 24. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Vectra C GTS 2,2 benzines az a tuti
2012. jún. 28. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Ültem már a legújabb Octaviában. Kicsit hangosabbra vettem a zenét, már az egész karosszéria remegett, pedig nem volt benne komolyabb a basszus, mint az Opelünkben. Na meg szar volt integetni belőle a trabantosnak, mikor legyorsult a lámpánál... Nem igazán hasonlítanám a 2.2-es dízel Vectra GTS-ünkhöz. Kicsit szebb, dinamikusabb, igényesebb az anyaghasználat. (Tény, hogy a GTS-nek nem a legolcsóbbak az alkatrészei, de sokkal szebb, mint a sima.) Persze, ha a listaárukat nézzük ez érthető, hiszen a mi Vectránk listaára 11,5 millió volt, az Octavia meg szerintem max. 4 full extrával. A kényelemről inkább nem is beszélek, a GTS-ben olyan kényelmes az ülés, mint egy A6-os Audiban.

A Ford Focus kombiról csak annyit tudok, hogy csúnya, de ez pont elég szerintem ahhoz, hogy ne vegye meg valaki.

2012. júl. 15. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki lehúzza az opelt, az valószínűleg még nem is próbálta, esetleg valami lestrapált, kilométer milliomos céges példányt, vagy öreg f astrát. De ugye ugyanazt kell hajtogatni, amit a tömeg belénk sulykol, hogy ez rossz, amaz meg a jó.

Volt összehasonlítási alapom (munkára használt autók), a különböző opel típusok vs a velük pariban álló oktáviák. A választásom inkább opel lenne, de egybként mindkettő jó választás. Egyik sem egy nagy presztízs, a skodát a cseh opelnek mondanám. A minőségükkel szerintem nincs baj. Döntsenek az érzelmek, melyiket választod.

A fordokat a jónép hajlamos e kettő felé helyezni, tartósságot tekintve én inkább alájuk pozicionálnám, volt szerencsém jópár modellhez.

2012. dec. 4. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!