Ezek a defekt javító sprayk tényleg használhatók? Kiválthatók vele a pótkerék? És nem büntet azért a rendőr ha nincs pótkerekem?
Ha ekkora gondjaid vannak, akkor tedd le az autót.
Amúgy, ha el is érsz vele 100km-en 0,1dl, akkor sokat mondok.
0,1 dl benzin, az kb. 4 forint. Tehát 4 forint 100 kilométeren, egy defekt javító kb. 3000ft, ami annyit tesz, hogy el kell menned 100ezer kilométert mire megtérül...legalábbis ha jól számoltam.
Vedd elö a biciklit, megvan a napi testmozgás is.
Esküszöm a sváb nagyanyám sem ilyen zsugori sz@rrágó, már bocs!
"lehetne többet kihozni belőle mindig tulfujt kerekekel járok"
Nyilván olcsóbb a kerékcsapágy meg a gumi....
"csináltam kartergáz leválasztó tartályt"
És az vajon hány kilót nyom? Nem zavar, hogy az is túlfogyasztást jelent?
Jézusom...
értem nem baj a 4 forint is valami az etanolal már 324ft ot spórolok 100km-enként.
Azon gondolkodtam valóban sprórolhatnék azzal is ha a gyári 13colos kerekeket 15colosra cserélném?
Ez most szivatás??
Amúgy ha brutálisan le akarod könnyíteni, az sikerülhet, de meg kell dogloznod érte.
Nekem a Honda civic-em 900kg-ot nyom úgy, hogy benne vagyok Én is.
Összes ülés, kárpit mehet a kukába, összes ablak helyett plexi, müszerfal félbevág, kábelek leredukálása, ajtó tömítések kiszedése, ajtók, csomagtérfedö, motorháztetö, lökhárítók legalább üvegszálasra való lecserélése, de jobb, ha szénszálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!