Van 2 tök egyforma ócska zsigulim. Az egyiket papirok nélkül vettem, azért hogy ha elromlik a "rendes" akkor átteszem rá a rendszámot és úgy megyek vele. Ha netán a rendőr rájön milyen büntetésre számitahatok?
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:03" vok
kedves kérdező én arra gondoltam hogyha mész az autoval vhova és nem állsz meg nekik akkor rendszám alapján azonositanak, nempedig itt az oldalon, (am meg kb 5perc alatt ki lehet deriteni hogy ki vagy és hogy pontosan honnan irsz 3m-es pontosságra) mármint itt az oldalon, de ez már mellékes
"(am meg kb 5perc alatt ki lehet deriteni hogy ki vagy és hogy pontosan honnan irsz 3m-es pontosságra)"
ez sajnos nem igaz
Ez olyan mint a lutri. Lehet, hogy 8 évig is mászkálhatsz az egyik autódon a másik számával. Aztán lehet, hogy két hónapon belül 4x nézik meg a papírokat mégse buksz meg.
Szerintem ne járj így, mert ha véletlen közlekedési baleset részesévé válsz (akár önhibádon kívül) akkor is te fogsz mindent kifizetni, hiszen érvénytelen, forgalomképtelen eszközt használtál autó helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!