Benzinkutak elleni kampány! Igen?
BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari köcsögök és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye.
nagyon meghatná szerntem a benzinkutasokat, hogy három napig nem tankolnak...
szerintem még örülnének is, lehet leltározni
Hurrá, okos kezdeményezés.
3 napig visszaesik a forgalom, de a negyedik napon bepótolják az egészet, mert menni kell az autóval.
Tehát kijelenthetjük, hogy semmi értelme nincs az egésznek és ezt a kutasok is tudják.
Azt kellene csinálni, mint 1990-ben. Lezárni, elállni mindent és csak a rendöröket, mentöket, tüzoltókat átengedni. Ennek lenne valami hatása.
Másrészt azt gondolom, hogy sírunk az üzemanyag árak miatt, de mégis tankolunk és autózunk. Kvázi befogahtjuk a pofánkat, mert ez csak egy extra amivel az életünket könnyítjük meg. Mindenkinek a saját választása, hogy van-e autója vagy nem. Jó, aláírom van akinek elngedhetetlen a munkája miatt.
Legalább a tömegközlekedés lenne olcsóbb vagy, ha nem is olcsóbb, akkor színvonalasabb. Kinek van kedve ugyan annyi pénzért tömegközlekedni, fagyoskodni, várni............
A TotalCaros cikkbe van valami, viszont az sajnos csak elmélet. Szép dolog, hogy mi az átlagfizetés a net szerint, és mi valójában.
Akkoriban havi 120 000-ból kellett megvenni a ~220forintos benzint.
Most havi kb. 160 000-ból kéne majd' 400 forintot. Ha engem nézünk.
idióta...
vegyél autót ami elmegy 4l-el vagí ott a hybrid ! vagy menjél át ukrajnába 200ftos benzinért!
Én ezeken a napokon még az autómat sem indítom be!
Komcsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!