Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzinkutak elleni kampány! Igen?

Benzinkutak elleni kampány! Igen?

Figyelt kérdés

BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY

Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari köcsögök és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én.

Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye.

2011. jan. 13. 22:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nagyon meghatná szerntem a benzinkutasokat, hogy három napig nem tankolnak...

szerintem még örülnének is, lehet leltározni

2011. jan. 14. 06:37
 12/21 anonim ***** válasza:
[link] Olvassátok el!
2011. jan. 14. 08:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Hurrá, okos kezdeményezés.

3 napig visszaesik a forgalom, de a negyedik napon bepótolják az egészet, mert menni kell az autóval.

Tehát kijelenthetjük, hogy semmi értelme nincs az egésznek és ezt a kutasok is tudják.

Azt kellene csinálni, mint 1990-ben. Lezárni, elállni mindent és csak a rendöröket, mentöket, tüzoltókat átengedni. Ennek lenne valami hatása.

Másrészt azt gondolom, hogy sírunk az üzemanyag árak miatt, de mégis tankolunk és autózunk. Kvázi befogahtjuk a pofánkat, mert ez csak egy extra amivel az életünket könnyítjük meg. Mindenkinek a saját választása, hogy van-e autója vagy nem. Jó, aláírom van akinek elngedhetetlen a munkája miatt.

Legalább a tömegközlekedés lenne olcsóbb vagy, ha nem is olcsóbb, akkor színvonalasabb. Kinek van kedve ugyan annyi pénzért tömegközlekedni, fagyoskodni, várni............

2011. jan. 14. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:

A TotalCaros cikkbe van valami, viszont az sajnos csak elmélet. Szép dolog, hogy mi az átlagfizetés a net szerint, és mi valójában.

Akkoriban havi 120 000-ból kellett megvenni a ~220forintos benzint.

Most havi kb. 160 000-ból kéne majd' 400 forintot. Ha engem nézünk.

2011. jan. 14. 15:17
 15/21 anonim ***** válasza:

idióta...

vegyél autót ami elmegy 4l-el vagí ott a hybrid ! vagy menjél át ukrajnába 200ftos benzinért!

2011. jan. 14. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
lebunkozzátok, lehordjátok minennek a kérdezőt közben meg Ő csak probál tenni valamit nem ugy mint ti hogy csak kritizálni tudtok de egy értelmes gondolat nem jött még ki a fejetekböl!!!! Ugy tesztek mintha ti gazdagok lennétek mintha titeket nem zavarna a magas üzemanyagár. nyomorultak... EZ Magyarország!
2011. jan. 14. 15:56
 17/21 anonim ***** válasza:
és mit tesz?! mit ér el vele?! SEMMIT!!! CSAK ÉGETI MAGÁT ÉS AZ IDEJÉT PAZAROLJA!
2011. jan. 14. 16:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Na ezért tart itt ez az ország, mert mindenki hőbörög, de ha valami kezdeményezés lenne - aminek mellesleg a figyelemfelhívás a lényege - akkor is csak a gép mögül nyafog mindenki, de senki nem tesz semmit! Én kérek elnézést, hogy írtam. Mi olyan k*rva nehéz 3 napig nem tankolni? Figyelem felhívás! Nem szopatás. Csak arra kérik az embereket, hogy ne tankoljanak 3 napig, nem kell kifogásokat keresni, meg nyavalyogni... -.-
2011. jan. 14. 17:23
 19/21 anonim ***** válasza:
hát én 3-4 hetente tankolok olyan keveset eszik az autóm .. nem 2 naponta :S
2011. jan. 14. 19:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Én ezeken a napokon még az autómat sem indítom be!

Komcsi!

2011. jan. 14. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!