Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari köcsögök és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye.
mivel ez facebookos kezdeményezés ezért szerintem sokan nem veszik komolyan ebből kifolyólag nem sok értelme van SAJNOS!!!! pedig jo lenne már az is ha csak 1 napig nem tankolna senki....
2011. jan. 13. 22:49
2/21 anonim válasza:
Én, az iwiw-en kaptam ilyen levelet, de ez engem nem érint, mert nincs kocim, de tovább küldtem pár embernek. Hátha!!!
Szerinted a benzinkút tehet róla hogy drága a benzin? :D
Hallottál olyanról hogy kőolaj árfolyam?
De teljesen igazad van ne vegyél használatba semmilyen benzinkutat SOHA, és máris eggyel kevesebb szellemi fogyatékos lesz az utakon. Vagy fúrj le a kertben hátha találsz olajat.
2011. jan. 13. 23:13
6/21 anonim válasza:
1hsz vok! kedves utolso! a kőolaj árfolyam az már "csak" egy dolog, ugyanis itt magyaro.-on állitolag 120ft/liter a benzin ára a többi az adó amit kis hazánk vezetői álmodtak meg... nem is az a baj hogy emelkedik mindennek az ára, hanem hogy a fizetések nem emelkednem sajnos
Nézd meg a diagramot. Nem a benzinkutakkal van itt a baj, hanem hogy a benzin több mint fele (54%) adó. Minden második liter amit tankolsz és kifizetsz teljes egészében az állambácsi zsebébe megy. Szerintem ez baromi sok :S
2011. jan. 13. 23:33
8/21 Vadmeggy válasza:
Igen, de ha belegondolsz külföldön sem számottevően olcsóbb a benzin, csak fuvarozoknak éri meg ukrajnában tankolni. Az, hogy az állam mennyi adót vet ki a benzinre az az ő dolga, de nem hiszem, hogy a közeljövőben csökkentenék az üzemanyag ÁFÁját
2011. jan. 13. 23:35
9/21 anonim válasza:
Akkor úgy fogalmazok, hogy a bentin több mint fele adó, a mi fizetésünk a külföldihez képest messze elmarad. Ha 2000-3000 eurót keresnék, engem nem érdekelne az 500 forintos benzin sem.
2011. jan. 13. 23:43
10/21 anonim válasza:
Vízzel működő,saját gyártmányú autókat az országnak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!