Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek a trabant vagy a...

Szerintetek a trabant vagy a kispolák a jobb autó? és mért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 22:16
 1/5 anonim válasza:
Trabi csakis! nekem első autóm az volt, sokkal igénytelenebb ( a szó jó értelmében) ezért minimális a hibalehetőség, és ha mégis, fillérekből kikupálod a gépet. Olyan terepeken is elmész vele, ahol a kispolák lefulladna szégyenében, és a trabi amúgy is talán egy kicsit a mienk!
2011. jan. 13. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én Trabin tanultam vezetni és arra is szavaznék. A kispóknak is megvan az előnye, pl. ha kinyúlok az oldalablakon meg tudom fogni a küszöb alját. :D Szerintem a Trabant könnyebben uralható, főleg mert az első kerekeket hajtja, bár épp a P126 hátsó hajtása miatt azzal lehetne látványosabbakat csúszni (ha hosszabb lenne mint egy gokart). És a Trabiban szerintem a hely is nagyobb, pl. a hátsó ülésén nem vered bele a fejedet a hátsó üvegbe. :)
2011. jan. 13. 22:51
 3/5 omadjoe ***** válasza:
nekem trabi volt az elsö autom, de kispokhoz is volt/van szerencsem. én a trabira szavazok.
2011. jan. 13. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen trabi, 601-nél jobb a kispolák, de az 1.1 trabi lehet jobb a Polskinál.

Nekünk Polskink volt-van is, az se rossz csak karban kell tartani, de így van ez a trabinál is.

Ha régit akarsz venni olcsón akkor inkább wartburgot, ladát, azok egy fokkal jobbak.

2011. jan. 14. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Polskim van, vehettem volna más kocsit is, de ez tetszett :) Karban kell tartani, és elmész vele bárhova. Trabi is jó, annak legalább van csomagtartója is, állítólag megbízható autó, de nincsenek tapasztalataim, ezért a pókot ajánlom inkább :D
2011. jan. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!