Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olasz sportautókról tapasztala...

Olasz sportautókról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Gondolkozok egy olasz sportautón de azt tudom hogy régen nem voltak valami jók, de a mostaniak már tökéletesek ugye? Esetleg örülnék ha valakinek van tapasztalata! Előre is köszönöm a válaszokat
2011. jan. 12. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Tökéletes autó nincs!

Ha meg sportkocsit akarsz, gondolom másodiknak kell és csak nyáron használnád.

Tök mindegy milyet veszel.

2011. jan. 12. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Elég sok olasz sportautóval volt dolgom, ha írsz konkrétumokat, akkor tudok segíteni.
2011. jan. 12. 22:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából ami megfogott engem külsőre, az egy 4297 cm³ 450 Lóerős V8-as sport autó amit a "Egyik Legismertebb" sport autó cég gyártja! A fogyasztással gyorsulásokkal tisztában vagyok, a váltójára lennék nagyon kíváncsi meg hogy jó nyomatéka van e az autónak, mert elvileg gyönyörű szépen húz és nagyon szépen vált...De hát mit ne mondjon az aki kínálja :)
2011. jan. 13. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy 450LE-s autó 4300 köbcentivel, ha amúgy rendben van, igencsak szépen húz. Nekem "csak" 285LE és 2800 köbcentisem van, de az is remekül gyorsul. A váltó 5 fokozatú manuális, és teljesen jól működik. A kuplung az, ami a szokásosnál kissé nagyobb láberőt igényel, de simán megszokható ('96 évjárat).

maci

2011. jan. 13. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Szóval te tetted fel a California-s kérdést néhány napja...

A váltóról. Az automata villámgyors (értsd: a sok helyen gyorsnak titulált VW-féle DSG ehhez képest egy lassú sz*r), a manuális precíz, rövid úton jár és a kuplung keménysége is egész emberi, de egy dugóba azért csúnyán be tud állni a vádli...

Én feltétlenül manuálissal ajánlom, mert jó vele gépészkedni.

Vagy, ha esetleg belefér a költségvetésbe, akkor egy 599 GTB Fiorano-t.

Fenntartásról meséljek?

2011. jan. 13. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nem 450, hanem 460 paci.

2011. jan. 13. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
legjobb gépek ezek meg az angolok :P (ha sport) meg a honda type-ei
2011. jan. 13. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Az eltartásról nem kell köszönöm avval tisztába vagyok.
2011. jan. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!