Van nekem egy 50 kobcentis negyutemu robogom,ami ha megyek jelen idoszakban akkor ha melegites nelkul indulok el megy es ha megallitom nem tudom ujrea gyujtani mert letopi a gyertyat.Mit lehet ezzel csinalni?
Mii lehet a baj??? Mar tobbszor elofordult mar ez.
Azert lenne mert nincs a hideghez hozzaszokva???
Mi történt a micsodádnak a hogyishívjákjával?
Négyütemű, 50-es robogó, ami hidegben is beindul, eddig értem. De utána mit csinál a gyertyával? Az is egy kissé túl általános, hogy hidegben beindul. Szívatóval vagy szívató nélkül indul be? Mennyi idő alatt éri el az üzemi hőfokot? Hogyan reagál a gázra? Ha ennyit elárulsz, már könnyebb lesz megmondani a hiba okát. De egy biztos: nem azért van, mert nem szokott hozzá a hideghez. Nem hátasló ez, hanem egy gép...
Attól, hogy motor, mennie kell télen is. Még mindig nem egészen értem, mit is takar az, hogy ha nem hagyod járatni, akkor benzin kerül a gyertyára.
Valószínű az lehet a hiba, hogy hidegindításnál és/vagy alapjárat közelében túl dús a keverék. Vagy az automata szívató túlbuzgó (túl sokáig vagy túlságosan nagy mértékben dúsít), vagy az alapjárati keverék túlságosan is dús. Ha azonban nyáron ezt nem csinálta, akkor valószínű, hogy a szívató játssza az eszét (hiszen a jó fajta automata szívató fokozatosan kapcsol ki és be, ezért télen jobban dúsít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!