Milyen autót vegyek a kiöregedett Suzukim után?
A legelső M.o-i /1992/ 1.0 "szuzim" van.
Pénzem nincs,SEMMIlyen hitelt nem akarok,de még 2 év műszaki,és eldobós lesz.9 éve van nálam.
Vegyek egy fiatalabbat? Ha más,nagyon olcsó és olcsó üzemelésűt keresek,milyen tipusba gondolkodjak.
Már most rengeteget "filózunk" az asszonnyal,negyedévente más a "favorit"--most a Yaris,de gondoltunk már szinte az összes olcsó kicsire.
Mi egy Chevrolet Aveot vettünk, újonnan is alkalmi vétel volt (mondjuk színt nem lehetett választani, fehér), ez 1400-es, de van 1200-es is, az olcsóbb.
Nézelődj... Most még akadnak lízingből leadott keveset futott olcsók is (mert a bank gyorsan pénzt akar)
Őszinte kell, hogy legyek, a te feltételeiddel suzukinál jobbat nem fogsz találni. A suzuki szinte nem igényel törődést, csak tankolni kell bele, és megy. húszezrenkét olajcsere, negyvenenként gyertya... Megbízhatóbb autót kicsit fiatalabb suzuki árában nem fogsz találni. Én a helyedben maradnék egy jobban felszerelt (klíma, lufi, el. ablak, abs, stb. Ki lehet fogni olcsón.) "papírsuzukinál" (mint neked most van a 92-es). Hondát olcsón csak lestrapáltat fogsz kapni, toyotából szintén.
Nekem is volt egy régen, én ugyanúgy adtam el, ahogy vettem, soha semmi baja nem volt, meg az 5 literes fogyasztást azóta is visszasírom. Ha újra suzukit választasz, én a helyedben 1.3-ast vennék, nem ezrest.
Én a 3. gazdája vagyok,teljesen törésmentes az autó. Azért a dilemma,mert talán friss műszakival még adnak érte 2-250 körül.Ha bontóba,akkor 25e-t.
Mire talál az ember autót,az akár 3-4 hónap is lehet. Nem is gondolnátok,mennyi "szemetet" akarnak eladni.
Amit biztosan tudok,hogy mit NEM akarok.
Olyat,ami valaha is bent volt használtautó kereskedésben.
Fiat,Ford,Astra,"pözsó",Matiz,
Valóban szóba jöhet a Clió,a Corsát is nézegettük.A Skoda a gáz miatt,A Yaris azért,mert egy rokon most vett egy 3 ajtós ezrest,most először vezettem ilyet,és beállt nálam a sorba--bár kétsékívül a legdrágább.
A gyerekek kirepültek,unoka még nincs,nem húzok futót,kettőnknek elég lenne.Nem vágyom klímára,elektromos ablak,egy fűthető/törölhető hátsó ablak,netán még az ABS a csúcsot jelentené.Tényleg CSAK vigyen A ból B-be,minél olcsóbban,és ha áll,akkor is olcsó legyen/műszaki,biztosítás,telj adó../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!