A japán autók ma is olyan megbízhatók mint régebben?
Valóban jelentős minőségcsökkenés következett be, mióta Európában gyártják a modelleket.
Viszont egy veszélyfaktort is ki lehet zárni: a tengert. Én hallottam olyanról, hogy 10 éve, a még Japánban gyártott, végletekig megbízható Almerák között volt egy, ami Rotterdamban a tengerbe esett... Folyamatos elektronikai problémái voltak, fél évbe telt mire kiderült, mi is történt vele.
Szerintem még mindíg ők gyártják a legmegbízhatobb autókat.A németek nagyon visszaeresztettek a megbízhatóságban.Korea pedig rendkívül megerösödött.Én csak is japán autót ajánlok.(tapasztalat) A toyotárol annyit, hogy a legmegbízhatobb autókat csinálja.
13:34
tényleg nem kötekedni akarok de a megbízhatóság és a tengerbe esés között mi az összefüggés?
Az, hogy beázott az egész elektronika, ergo az a példány nem volt megbízható, mint leírtam.
Nyilván ritka eset az ilyen, és nyilván más országban nem lenne pofája a kereskedőnek eladni az ilyet. Üdv magyarisztánból.
igaz.
ezzel a németek pont fordítva vannak sajnos...
Japán elektronikás autó manapság kevés van az utakon. Ezen kevesek egyike a Toyota - fórumokon lehet olvasni a megbízhatóságukról. Nekem 12 éves mitsu van, de holland összeszerelésű, szerencsére a motor, váltó, elektronika még japán (benzines). Ugyanez dízelben megkapta a francia blokkot meg a váltót, ismerősöm félévente cserél benne váltóperselyeket.
Németeknek a kasztnija nagyon jó. 8-12 éves német autók még elektronikailag is megbízhatók voltak, ott kezdődtek a gondok, amikor jöttek a hibrid buszrendszerek, meg a sok kütyü.
Szóval thumbs up Japan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!