Mivel növelhetném babetta 210 esem teljesítményét?
20.09 vagyok
Nekem még nemvolt babettám de megértem h nem akarod lecserélni mert én is nagyon szeretem a simom..vagyis már a tesómé XD nekem már nagyobb van...muszáj feljebb lépkedni a létrán.
Az első vok! Tudom,hogy a tigrisben 207 van,de ha az elbírt egy akkora állatot mint a csoki akkor gondolom egy 2sebességes 210-et pláne nem kell tuningolni.
Egy fontos tudnivaló,amit én sem tudtam!
Nekem is kint van a garázsban egy teljes gyári halvány metálzöld 210-es már vagy egy éve.
Csak annyi a hibája,hogy nem veszi már fel a 2. fokozatot és az itteni helyi szerelők elmondása szerint csak úgy lehetne hosszú távon megoldani,ha át lenne alakítva 1sebességesre. Amit természetesen én sem szeretnék,ha már 210-es moci,ne csináljak már belőle 207-et.
Meg lehet javítani olyanra mint volt előtte,csak a magyar után gyártott silány minőségű alkatrészekkel ezt képtelenség hosszú távra eltervezni,mivel gyári nehézpofák már rég nincsenek sajnos. Mondom,egy full gyári 1991-es járgány,csak sajnálnám kényszerből elb@szni.
Kösz! :)
De mondjuk az nem is akkora baj, ha széthajtják, hanm amikor direkt szétütik stb, mert annak végképp nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!