Babetta motorjának teljesítményét hogyan lehet 300W alá csokkenteni, hogy beinduljon?
Nem az a cél.
De még mindig nem ez a kérdés.
első vok.
Arra gondoltam én is hogy nem kell jogosítvány de attól hogy 300 w alá megy a teljesítménye attól még kell rá jogsi mert a Babettára kell jogsi még akkor is ha csak tekered vagy ha 300 vatt alá viszed,.A rendőrt ez nem érdekli.
Hogy 300 vatt alá menjen a teljesítmény tegyél rá dongó motort.Az 300 w alatt van de lóf*szt sem ér de amúgy kifejthetnéd hogy minek kell neked 300 watt alá mennie a motor teljesítményének??Mert nem értem mi értelme mert így is elég gyengusz a babetta motorja.
„Nem az a cél.
De még mindig nem ez a kérdés.”
Fojtással például le lehet gyengíteni, de azt mérés nélkül nem lehet belőni hogy mikor 300 W.
Másik megoldás a kompresszió jelentős csökkentése, de kétütemű motoroknál elég rizikós megbontani az egyensúlyt.
Jobb ötletem egyelőre nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!