Mi a véleményetek a TRAYAL téligumiról?
Apámnak vn valami kuponja,venni akar nekem 2db-ot a praktikerben.
Most se nagy szám/Hankook téli/ van rajta állandóan. Nyugis vagyok,és csak évi 4-4,5ezret megyek vele,jórészt ősztől-tavaszig. Motoros vagyok inkább.
A kupon miatt csak egy ezrest kéne rátenni.
Ja 13 éves kis 1-es wv poló.
A Hankook ősszel volt 5 éves,nem menne át műszakin/május végén esedékes/,úgy szűk 30ezer lehet benne.
A 15 ezres kupon az én "kapott ajándékom",...szeretnék egy két akksis fúró-csavarozót is,de pár hónap,és gumi is kellene.
Addig rendben,hogy a gumi a fontosabb,de ha csak 1-2 évet bir,az pazarlás.
Azért kérek véleményeket,mert ha úgy adódik,akkor a kupont,ami csak a Praktiker-ben jó,elköltöm másra,és inkább a műszakira majd veszek "normális" gumikat.Bár az anyagi oldalát nézve azok is mindenképp alsó kategóriásak lesznek.
Persze,"bújom" én itt-ott a teszteket,fórumokat,csak erről a fajtáról semmi nincs.
A futózásról azt olvastam,hogy például a Svédek úgy futóznak kamiongumikat,hogy nagyságrendekkel jobbak sok középkategóriás újtól...de ez más "tészta".
miért nem kérdezed meg eladókat? azt fogják mondani h újrafutózottak. én is így jártam tavaly...kibír 1-2 évet, de ne lesz tartós, és nem biztonságos sztem, az egész gumi váza kisebb mint egy átlag, normál nem újrafutózott guminak.
még használt gumit is jobban ajánlanék mint ezt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!