Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jár szinte mindenki...

Miért jár szinte mindenki autóval, motor, robogó helyett?

Figyelt kérdés
Oké, hogy kényelmesebb, biztonságosabb, meg többen lehet vele menni, és bevásárolni se kellemes robogóval, motorral. De, nyáron mikor jó az idő, akkor miért nem járnak az emberek inkább motorral, robogóval? Többet fogyaszt, mint eg autó? Lassabb? Most aki munkába jár, és nem kell messzire menni, miért nem megy inkább két keréken?
2011. jan. 6. 18:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenki tudja vezetni, és nem mindenkinek az az 1-2 liter benzin többletfogyasztás a lényeg a kényelem helyett. Valamint, nem mindenkinek van motorja.
2011. jan. 6. 18:59
 2/19 anonim ***** válasza:
Télen azért mert nem akarnak szarrá fagyni,nyáron meg azért mennek autóval mert asszony,család,csomagok stb csak autóval mobilizálható.
2011. jan. 6. 19:04
 3/19 anonim ***** válasza:

1. A robogó legfeljebb a biciklinek lehet alternatívája.

2. B-s jogsival nem lehet 125-öst vezetni. De még inkább el tudnék képzelni egy 250-400-as motort magam alatt. Az már elég.

3. Az eddigi indokok.

Nekem nincs autóm, biciklivel járok, Pesten belül autós átlagsebességgel, de ha lehetne 125-öst vezetni B-s jogsival, akkor vennék egy motort. Régebben le akartam tenni a korlátlant, de pillanatnyilag nincs felesleges 130 ezer forintom :)

2011. jan. 6. 19:10
 4/19 anonim ***** válasza:
Egyébként meg jó a kérdésed,ezen már én is gondolkodtam,minden tavasszal motorokat nézegetek magamnak ,de még sose vettem,inkább megyek én is az autóval.
2011. jan. 6. 19:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Mert nincs motorom. Bár ha lehetne 125-öst vezetni B-vel akkor lehet vennék...
2011. jan. 6. 19:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Szval az 50cc-s robóg sz.rt sem ér?
2011. jan. 6. 19:39
 7/19 anonim ***** válasza:
Azzal csak 40-nel lehet menni, ami elég harmatos...
2011. jan. 6. 19:41
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszer vezettem, instabilabb mint egy roller... Nagyon magasan van a súlypontja. Vezettem már 125-ös "choppert" is, endurót is, azokkal nincs baj.
2011. jan. 6. 19:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekel, mert ahol lakom onnan leugrani a boltba egy kiló kenyérért, vagy valamiért, néha nincs kedvem autóval menni. Gondoltam erre jó lenne a robogó. De, akkor nem valami biztonságos.
2011. jan. 6. 19:42
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Ara jó a bicikli. Meg a két láb. Hihetetlen, hogy egyesek 10 perceet nem bírnak sétálni, hanem mindenhova kocsival mennek. Ezért nem bánnám, ha lenne vagy 1000 ft a benzin...
2011. jan. 6. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!