Segítene valaki? Menet közben bepárásodott szélvédőmet hiába törlöm le, azonnal visszapárásodik. Intenzív fújatás sem segít. Olyan mintha valami letörölhetetlen zsírral lenne bevonva. Köszönettel!
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 18:17
1/7 anonim válasza:
Pollenszűrő van a kocsiban? Ha van akkor egy cserét megér.
Nem öntöttél be valami nem odavaló folyadékot az utastérbe? (pl.:fagyálló)
3/7 anonim válasza:
Nincs belső keringtetésen a szellőzés? Akkor szokott ilyen történni.
4/7 anonim válasza:
Külső, -friss- levegőre kell átállítani.
5/7 anonim válasza:
clinnel takarítsd le a szélvédőt.Amikor mész csak a szélvédőre fujasd a meleg levegőt,és az ablakot tekerd le 1 cm-t nekem ez vált be!
Remélem tudtam segíteni!
6/7 csaby71 válasza:
ha párás levegőt fúj, lehet lyukas a fűtőtest.
7/7 anonim válasza:
ja, velem is ez volt elso nap mikor vezettem es total bepanikoltam hogy nem latok semmit! es az ut kozepen nem allhatok le torolgetni... amint tudtam kiparkoltam de meleg helyzet volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!