Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a közlekedés az autópál...

Milyen a közlekedés az autópályákon?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a kamionok nem előzhetnek nappal. Betartják ezt a szabályozást, vagy sokan megszegik. Személyautóval jobban lehet haladni, úgy értem bevállt a tilalom.
2011. jan. 5. 11:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Arra a linkre én is kíváncsi vagyok.

A KRESZ meghatározza, hogy hol és milyen körülmények között tilos az előzés, de olyan szabály nincs, hogy mindig tilos előzni kamionnal. Eleve autópályán, autóúton a tilalom 6-22 óráig él, tehát 22-6-ig szabad előzni a kamionnak is. Egyébb úton pedig csak akkor tilos, ha tábla vagy útburkolati jel tiltja.

2011. jan. 6. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert miért ne idézhetném azt? Benne van vagy sem? Senkit nem érdekel, mióta van benne.
2011. jan. 6. 17:16
 13/15 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:19" vok

oké azt a szabályt vágom, de akkor sincs igazad, mert mint a kedves kérdező is leirta elötted az NEM állandó tilalmat jelent mindig, mindenhol! tehát akkor mi is az a szabály?????

2011. jan. 6. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez már csak kötekedés. A nap legnagyobb részében érvényben van a szabály, az, hogy éjjel nem, szerintem erősen részletkérdés.
2011. jan. 7. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:22" vok

én kérek elnézést ha te kötekedésnek veszed! De gondolj csak bele hiába részletkérdés mint azt te irtad, de akkor sem teljesen ugy van ahogy te irtad, mert igenis számit hogy azért éjszaka lehet elözni....

2011. jan. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!