Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért is ad erős szélhangot a...

Miért is ad erős szélhangot a légterelő?

Figyelt kérdés

Erős szélhangot ad a jobb oldali légterelőm.

Korábban 100felett zajongott, de most már 70km/h felett is szép, zajos, szélhangot ad. Hogy miért csak a jobb oldali, azt nem tudom.

Ha jól emlékszem, volt már téma, és akkor arra jutottunk, hogy kicsit le kell engedni az ablakot. Ez az ablak lejjebb engedése működik, de jobb lenne megfejteni, hogy miért „zajong” egy légterelő.

Túl lazán van a helyén.

Túl szorosan van a helyén.

2011. jan. 4. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor most lazán van vagy szorosan? Döntsd már el..
2011. jan. 4. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezek kérdések lettek volna, csak a magyarázatba nem rakhattam kérdőjelet. Szerintem normálissan van a helyén.

Túl lazán van a helyén?

Túl szorosan van a helyén?

2011. jan. 4. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán minek az ablakra?
2011. jan. 4. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Melyik légterelő?
2011. jan. 4. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem tudom mit éreznek azok akik ennek a tuning alkatrésznek a hiánya nélkül már el sem indulnának az autóval.

Anno nekem is volt ilyen a régi Citroen-en,de rájöttem mennyire egy semmire való valami.(18 voltam akkor)

Szóval esőben állítólag hihetetlen tulajdonságokkal bír eme kiegészítő,mert két centire lehúzhatod az ablakod, miközben fújhatod a cigifüstöt világba. Csakhogy a léterelő első és hátsó ablakokról eltereli a vizet,magyarul a menetszél nem viszi le,ezzel rontva a kilátást vezetőnek és utasnak egyaránt. Emlékszem régen Zsiguliknál csinált valami lelkes vállalkozó olyan szélterelőket,amivel a jó öreg LADA vagy fél méterrel szélesebb volt az oldalra kilógó plexi bugyborékoktól!

Gyönyörű egy látvány volt,így visszagondolva.

2011. jan. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!