Hy. Ma megbüntettek azért mert simomon másfajta kipu volt
nem a gyári! EZ Jogos volt? Mindennek gyárninak kell
lenni? Segédmotoros jogszabályokat hol tudnám megnézni,
megszerezni?
Nézz utána a műszaki és forgalomban előírtakra,mi vonatkozik rád ill. a járművedre.
Engem anno suhanc koromban Diszkós este azért büntetett meg a kocsog rendőr,mert várakozni Tilos tábla után álltam meg autómmal egy pillanatra. Csak írt és írt a sün és nem kérdezett semmit,csak átadta a csekket. A végén annyit szólt a bolond,h nem állhattam volna meg a tábla után.Majd elhúztak mellőlem. Visszamentem öcsémmel és megnéztük a táblát. Várakozni TILOS tábla volt,ami után KRESZ szerint meg lehet állni 5min-ra,csak nem hagyhatod el járműved.
Irány rendőrkeresés! Meg is lett,vissza is hívtuk a helyszínre,majd miután előadtam az egykor tanultakat visszakérte a csekket és a szemünk láttára tépte apró darabokra a buznyákj@. Mi ebből a tanulság? Jobb ha tisztában vagy a KRESZ-el és ha nem muszáj nem hívod ki magad ellen a sorsod!
2011. jan. 3. 21:55
12/16 anonim válasza:
szerinted kisbűn is bün??? akkor ha egy gyerek levesz a fárol egy almát akkor kapjon 5 nap elzárást mert kocsog a biro aki el lop x miliárdot azmeg háziörizetben várja jézuskát ez igy frankó???
2011. jan. 4. 09:44
13/16 anonim válasza:
Értem, tehát szerinted nyugodtan ellophatom a nagymamád nyugdíját, mert az milyen kis összeg a többmilliárdhoz képest. Hát gratulálok.
2011. jan. 4. 09:50
14/16 anonim válasza:
Mellesleg igen: ha a purdéd bemászik a kertembe és ellop 5 darab almát, akkor nehogy már én szégyelljem magam miatta. Talán meg kéne tanítani, hogy ne lopjon, nem? Nevelés, b@szod. Persze fogalmad nincs, mi az. Mellesleg ha udvariasan kérne pár szem almát, adnék neki. Nem halok bele. Amíg nem jön az egész családod hozzám almát kunyerálni... De nehogy már te legyél felháborodva, ha a kölködet lopáson érik! Inkább szégyellnéd magadat.
2011. jan. 4. 09:53
15/16 anonim válasza:
Én nem azt mondtam hogy bünözni kell csak mérlegelni. Nemrég kapta egy mailt e gy orosz mafiozo belöve összetört jopár kocsit a rendör meg össze szaaa... elengette ott letvolna kemény a nem a szimszonos kis sráccal.
2011. jan. 5. 09:18
16/16 anonim válasza:
Egyébként van fogalmam mi az hogy kérni, nem szoktam mert megtermelem,vagy megveszem egyébként az elöző íronak meg még annyit, hogy minden ősőmet már tisszteséggel eltemettem 41évesen 20év munkaviszonnyal igaz nincs bennem(talán vonó).Ja és nincs tesom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!