Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a kamionos fuvarozós...

Milyen a kamionos fuvarozós munka?

Figyelt kérdés
Tényleg úgy van ahogyan sok helyen is mondják, hogy az embernek 0 magánélete se lehet ilyen állás mellett? És mik a tapasztalatok? Meg lehet élni belőle?
2011. jan. 2. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egy igen közeli barátom volt nemzetközi kamionos. Sosem tudta mikor jön haza, ahogy azt sem hogy ha már hazajött mikor kell visszamennie. Anno majdnem összejöttünk, de én nem bírtam ezt a bizonytalanságot! Volt hogy másfél hónapig nem volt itthon, beterveztük hogy hazajön, és miket fogunk csinálni, elmegyünk strandolni nem tudom... tuti hogy este felhívta a főnöke, hogy másnap menni kell! Stresszes feladat. 3 év után ő is otthagyta, mert a baráti kezdtek eltűnni mellőle, lányok közül sem volt túl sok olyan aki ezt így sokáig tűrte. Család mellett el sem tudom képzelni milyen lehet. Nekem nőként nem tetszett, és nem is tetszene ha a párom kamionos lenne!
2011. jan. 2. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Megélni meglehet belőle,viszont a családi élet mellette egy nagy nulla,sok esetben rá is mehet. Nem egészséges hosszú időn keresztül ezt a szakmát űzni,kivéve ha át nem tér az ember itthoni fuvarozásba.Persze az nem jár ennyi zsetonnal.
2011. jan. 2. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:

At unokám kamion os. Általában egyhónapig,hat hétig van távol,és egy- hétig itthon. A feleségével kitűnő a viszonyuk. Naponta beszélnek telefono,skypon,és tudomásul veszik,hogy ilyen az élet. Szeretik egymást,és nem csupán a szex köti össze őket.

Nem ez az egyetlen foglalkozás,ahol a férj hosszú ideig távol van.

Van,aki ezt nem bírja,de van aki igen.

2011. jan. 2. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy kamionos naplója:

[link]

2011. jan. 2. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
A férjem 10 perce ment vissza ausztriába dolgozni. Kamionos már nagyon régen. Tíz éve vagyunk együtt, tudtam milyen a munkája. Rengeteg lemondás, féltés mindkettőnk irányából. Gondoskodó felesége vagyok, és viszont ő is. Nagyon szeretjük egymást, sok mindenen keresztül mentünk már együtt. Igazi felnőtt fejjel ismerkedtünk meg, hátunk mögött egy-egy nem működő házassággal. Ő a másik felem, nélküle nem érne semmit az életem.
2011. jan. 2. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó kedves 17:48-ka. A lényeget Te sem mondtad ki,ami nem más,minthogy normális életet a hivatásából adódóan nem tudtok élni! Az a 2-300,000E ft. amit havi szinte keres,nem pótolja önmagát a férj házastárs stb. Nagyon jó olvasni ilyet és szinte hihetetlen a működő kamionos kapcsolat.
2011. jan. 2. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
én 3 éve kamionozok, a magánélet az tényleg elég bizonytalan, de meg lehet "szokni", igen meg lehet élni belöle, de ugy is gondolkozz, hogy több a lové mint az átlag munkahelyeken, de viszont 2 "háztartást" tartasz el egyben (anyagilag) ezalatt azt értem, hogy otthonra is adsz pénzt persze ha van család, meg ugye utközben magadnak is ugyanazt meg kell venned PL: kaja, tisztálkodoszerek, +még "ilyen olyan" kiadások, ja és azt is számold bele ha egy kis tulvezetésért elkap pl a BAG akkor akár olyan birságot is kaphatsz mint egy pár havi fizetésed, de ha ezt szeretnéd csinálni akkor nyugodtan vágj bele aztán majd meglátod, ha nem tetszik még ki tudsz belőle szállni. Ha van még kérdés irj nyugodtan
2011. jan. 2. 18:09
 8/8 omadjoe ***** válasza:
40%
én is a nemzetközi kamionozásbol tartom el a családom már több, mint 2,5 éve. ha jo céget választasz akkor pénz, magánélet minden van. de a a legrosszabbat fogod ki ami a fuvarozocégek 98%-a az. legalábbis tapasztalataim szerint. voltam olyan cégnél ami jol fizetett, 21 naponta 3 napot otthon voltam. nyáron meg 2,5 honapot. de ez NEM magyar cég volt. de nuku pihenö, szinte 24 orábol 24et meloztunk. a 21 napbol. fizu 2200-2500 euro között volt. mostaninál (WAgyar cég) sok a pihenö idö, 4-8 hetente jöhetek haza, 1-2napra max 3.nap pihenö. fizetés a béka segge alatt. 180e-240e Ft között. ha valaki egyedül állo, és alig vannak barátai, szeret vezetni, igénytelen a higéniára. annak ideális eme munkakör. (amugy kényszerüségböl csinálom ezt a munkát)
2011. jan. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!