Szabad kevesebb mint 2 éves jogsival külföldön vezetni?
Figyelt kérdés
már elég sokszor vezettem igy, én ugy tanultam, hogy régen nem szabadott, de már szabad, ebben néhányan meg is erősítettek. ti hogy tudjátok? köszönöm
ui:18 éves elmúltam
2011. jan. 2. 16:14
1/7 anonim válasza:
Szabad, 18 évet kell betölteni csak.
2/7 anonim válasza:
Én ennek anno utána jártam, kaptam is fénymásolatot az erre vonatkozó jogszabályokról... Régen az első két évben kezdő jogsisnak számított az ember ha jól tudom, nem nagyon vezethetett egyedül egy darabig, nem húzhatott pótkocsit, nem vezethetett külföldön, stb.
Ma már nincsen erre semmiféle szabály. Külföldön 18 év alatt többnyire sehol nem adnak jogosítványt, tehát az egyetlen szabály az, hogy 18 év alatt nem vezethetsz külföldön...
3/7 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2011. jan. 2. 17:12
5/7 jakoca válasza:
NEM ,NEM SZABAD KÜLFÖLDÖN VEZETNED!!!!
6/7 anonim válasza:
Szabad külföldön vezetni, viszont legyen a járműnek külföldi kiegészítő biztosítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!