Most olyan nagy divat lett az a BMW? MIndenki csak BMW-zik.
Vicces a kép:D
De nagyon remélem, hogy ebből nem lesz divatautó. Nekem is BMW-m lesz az biztos. Csak én már évek óta rajongok érte:D
A BMW-nek az a baromi nagy előnye, hogy élmény vezetni.
DE: rengeteget fogyaszt, télen szinte lehetetlen vele közlekedni, ha megáll, akkor megállt... stb stb stb... ja és rohadt drága és a szervíze is nagyon drága...
De BayerischesMotorWerk....
Amúgy most leállt a nap 10 napra itt Dingolfingben...
Az előző hónapban a BMW gyár dolgozóinak, ismerőseinak, családtagjainak volt egy akció (avilágválságmiatt), hogy 45%-al vehettek meg vadiúj autókat...
Mert túl termelés volt és nem volt a gyárban elég hely az újonan legyártott tütüknek...
Mi is akkor újítottunk be :o)
De most, hogy ekkora hó van.... Azért a párom csak az én kis Fordommal jár, mert a hátsókerék meghajtással nem tud elérni a munkahelyéig... szóval erről ennyit...
Sok hülyeséget olvastam itt...
18 éve BMW-vel járok,az apámnak a 60-as évek óta az van,baráti köröm 80-ának is.
Tehát nem kontár hülye vagyok...
M3-am és egy X5-öm van!
M3-al még nem tudtam 11 liter fölé vinni a fogyasztást,budapesti vagyok sokat használom városon,pályán pedig nyomom neki ahol lehet.
az X5-el szintén az a helyzet a rekord amit fogyasztott télen 12 liter...
Igaz,nem idősek a kocsik...,nem leharcoltak.
Tévhit,hogy a bömösök sokat zabálnak!
1,3-1,5-ös Suzukik simán megzabálják a 8 litert....,lehet viszonyítani...
teljesen igazad van!!! ;)
nekem is BMW-m van 316i és 7literrel eljárkálok
am meg a kérdésre a válasz h divat?!
a Beamer nem divat,a Beamer maga a stílus:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!