Van egy autom nemreg vettem, viszont egy kulcsom van csak. Hogy tudnek masoltatni mert ha elhagyom akkor szivas. Ugy tudom hogy kell valami kod kartya, de az hogy mi? Kösz
Bárhol bárki másol neked kulcsot, de
HA IMMOBILISERES azaz chipes elektronikus kóddal ellátott, azt nem tudják másolni, csak céges szervizben -aranyárért.
Általában vastagabb a műanyag része és, ha kihúzod a kulcsot villog a controll-lámpa, onnan lehet felsimerni.
Egy jó kulcsmásoló símán megoldja ezt a problémát.
Amúgy milyen autód van?Tudtommal csak a Renault-oknál
van kódkártya..
Nekem is Toyotám van, maga a kulcs másolható kulcsról is, gyári szám alapján is(amit nevezhetünk kódkártyának is) de ez csak egy kis biléta, ami a karikán van egy hat v.nyolc jegyű számmal tartalmaz és csak akkor kell, ha maga a kulcs is eleveszne-
Az a baj hogy ezzel a kulccsal az összes zár elfordul, az ajtót is ki tudom nyitni, de NEM ÖNINDÍTÓZ, mert ahhoz a kulcs műa.fejében lévő elektronikus impulzus-adót kódját le kell másolni egy arra alkalmas spéci kulcsba. Végül is ezt csinálja a gyári szerviz, bár a harminc rugó nekem is egy kicsit soknak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!