Egy kis polski üzemben tartása milyen díjakkal jár?
Figyelt kérdés
Kezdő járművezető leszek, s nem vagyok tisztában az autóval kapcsolatos költségekkel és azok díjaival. Zöld kártya, műszaki vizsga, eredetiség-vizsgálat, stb. Milyen díjak esedékesek, milyen rendszerességgel és ezen tételek milyen összeget tesznek ki?
2011. jan. 1. 23:21
1/7 anonim válasza:
átírás: kb 12000
forgalmi + törzskönyv: 12000
eredetvizsga: 17000
két évente műszaki+zöldkártya
adó: kb 5000/év
biztosítás: kérdés, hány éves vagy... néhány ezertől a csillagos égig
+ még annyi irnék az előzőhöz hogy az alaktrész fingér van hozzá
2011. jan. 2. 08:36
3/7 anonim válasza:
Vegyél magánszemélytől lehetőleg friss műszakival, ÜZEMBENTARTÓIVAL és akkor megspórolod az átírást.
Ha meg lejár a műszaki, akkor add el, vegyél egy másikat mert 30-40 ért már műszakisat is lehet venni, és kerülne annyiba ha nem többe a műszaki meg még bütykölni is kéne.
2011. jan. 2. 16:05
4/7 anonim válasza:
Amennyit elkérnek manapság egy kis polkáért annyiért már autót is lehetne venni. Télen hideg mint a dög,nyáron meg ha nem nyitod ki a motortér ajtaját,felforrósodik a motor.
80-as évek elavult keleti konstrukciója.
2011. jan. 2. 16:40
5/7 anonim válasza:
Hello kérdező, írtam neked egy hosszu PÜ.-t.
Utolsó: Elavult, az tény, ha a fűtésrendszeren barkácsolsz, nagyon jól fűt, egy vízhűtéses kocsinak is lehet sz.r a fűtésrendszere. 60000 ftból korrekt Polskit kapni. Ha nem hiszed, vegyél egyet :D
2011. jan. 2. 22:52
6/7 anonim válasza:
Tudom milyen a kis Polák,mert 3hónapja már alig várta,hogy nekiugrasszuk a nagyflexet és menjen a MÉH-be. Egy rokonom tulajdonában volt pöcc-röff motorral,de amint eljött a nyár meleg stb. minden baja volt szegénynek. Úgyhogy volt részünk belőle elég sokat sajnos. Másrészt egy "normálisan gondolkodó" ember manapság előtérbe veszi a biztonságot ,ha nem csak önmaga autózik. Egy ilyen konzervdoboz pedig sajna tudjuk,sosem a biztonságáról volt híres még a régi rendszerben sem. Igaz,ugyanez elmondható a Suzukikról is,de ha egy közel 100000ft-os Polák árához hozzáteszek úgy 150000ft-ot már rögtön kapok érte egy 5 személyes régi Swiftet ami igencsak különbözik egy ilyen léghűtéses földi sárkányrepülőtől.
2011. jan. 3. 11:51
7/7 anonim válasza:
Friss jogsival nekem is kis polákom volt. Ha ésszel mész vele olcsó kis autó. Kicsi a fogyasztása, olcsó az alkatrész hozzá. Én volt, hogy röhögtem mikor megmondták, hogy mennyi az alkatrész ára, amit pont vettünk. Az enyémben jó volt a fűtés. Nyáron dög melegbe megpakolva dimbes-dombos vidéken mentem vele, nem kellet megálnni, mert túlmelegedett volna a motor. Én sajnos nem tudtam óvatosan bánni vele és eléggé széthajtottam. Biztonság, az még anyagból van. Hátulról belém jött egy skoda fábia, a polák kicsit behorpadt, meg eltört a hátsólámpa, a skoda fél eleje meg összetört. Párom véletlenül lebontotta a kerítést vele (3 oszlopt vitt ki) csak behorpadt az eleje fél órás melóval helyre hozták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!