Mennyi a fogyasztása egy újabb típusú bmw m5 amelynek 5000ccm-is motorja?
Nekem 6 évig volt BMW 750iL E38-as autóm.
A forgalom ritmusát tartva vegyes fogyasztás 14 liter volt.
Tény és való, hogy be tudja venni a 40 litert is, de 5500 ccm és 330 lóerő egy akkora karosszériában. Azthiszem elenyésző a fogyasztása. Anno a Ladám evett 9-10 litert.
Sajnos az utolsó már lelőtte a poént, hogy nincs dízel M5!
Viszont még hozzáteszem, hogy nincs olyan, hogy "dieseles", mert ez megegyezik azzal, hogy "ottós". Vagy diesel, vagy dízel. Esetleg gázolajos.
Ja, és még a kérdéshez:
Szerinted egy 500 lóerős, 10 hengeres, majd' 2 tonnás autó mennyit fogyaszt? Elmondom, hogy annyit amennyire tudod türtőztetni magad. Ha nem sietsz, akkor 12-14 liter is lehet, de egy ilyen erős autónál ki bír nyugton maradni?
Akinek ilyenre lelik pénze nagy ívben tesz rá mennyit fogyaszt az autó alatta.Ráadásul nem is hasonló a gondolkodása a tiéddel összehasonlítva. Viszont az M5 dieseles szövegen én is régen nevettem ekkorát.Ezt sztem kakukktojásnak szántad nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!