Mercedes w210 (kereklámpás).2.2 es sima szivo dizelem van, de rettentöen lomha, sokat eszik kb 10-10 liter de tényleg lomha.100 nál megáll kb. Minden szürö lecseéllve, minden tiszta stb. SEMMI FÜST. Talán légtömegmérö talán? Vagy sms 06204438690
Vagy lambdaszonda, adagoló, motorvezérlö.
Ezer dolog lehet, ki kellene olvastatni a hibát.
ki lett mérve,adagolo elméletileg jo,lambda szonda van nekem?azt hitte mcsk légtömegméröm.tényelg lomha.volt nekem w140 350 sd brutális volt.uj motort rakta mbele stb..ez ne molyan tudom,denem hiszem el h ilyen gyárilag.lééccike vki segitsen.kö
szike
Nana, azért a 350 sd az más világ.
Egy 2.2-es sima dízel is kivisz a világból, de a maga komótosságával. Ha nemrégen van nálad az autó, akkor egyszerüen kormold ki egy kiscit, az is lehet a baja.
Nekem ugyan nem merci, hanem egy T4-es került a kezem közé nemrég, ami 2.5 tdi, tehát mennie kellene.
120-at alig vitte. Párszor jól megküldtem, és azóta szárnyal, már mentem vele 190-et is.
semmi füst?
azért ez több mint túlzás :)
Figyelj, egy 2.2es motort agyonpörgetni nem szép dolog, hát még a sportosságot elvárni Töle.
Vegyél 420cdi-t, az már sportos vagy benzinest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!